Violatorii din Vaslui refuză să plătească daune victimei

Cei şapte violatori din Vaslui refuză să-i plătească daune morale victimei. Aceştia şi-au scos toţi banii din conturi chiar înainte să fie condamnaţi. Victima a cerut să fie executaţi silit, însă evaluatorii nu au mai găsit bunuri pe numele lor.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 07:29
Violatorii din Vaslui refuză să plătească daune victimei

Cei şapte violatori de la Vaslui trebuiau să achite victimei daune morale în valoare de peste 70.000 de lei. Până acum, însă, nu au achitat nici măcar un leu deoarece nu au bunuri pe numele lor. Cei care au avut conturi în bancă şi-au retras toţi banii înainte de anunţarea sentinţei. 

Tânăra care a fost violată, bătută şi umilită a declarat că nu renunţă, iar din şase în şase luni un executor judecătoresc va face verificări pentru identificare de bunuri. 

Violatorii au de executat pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani. Ei au fost găsiţi vinovaţi pentru viol în formă agravantă, agresiune fizică şi lipsire de libertate. 

Citeşte şi Angajatul unei bănci din Vaslui, trimis în judecată după ce ar fi prejudiciat instituţia prin credite făcute în numele clienţilor