Violatorii elevei din Vaslui sunt liberi. PETIŢIE pe internet pentru arestarea celor şapte indivizi

Decizie revoltătoare în cazul celor şapte violatori care sunt liberi după ce au batjocorit o elevă din Vaslui. Procurorii nici măcar nu au contestat decizia magistraţilor. În tot acest timp, fata abuzată este stigmatizată de comunitate, cu toate că mărturiile ei sunt cutremurătoare.

19 iul. 2015, 13:52
Violatorii elevei din Vaslui sunt liberi. PETIŢIE pe internet pentru arestarea celor şapte indivizi

Violatorii elevei din Vaslui se bucură nestingheriţi de libertate. Ei au ieşit din arestul preventiv şi acum sunt cercetaţi sub control judiciar. Decizia magistraţilor a şocat opinia publică, mai ales că nici procurorii nu au contestat-o, potrivit România TV.

Între timp, eleva de 18 ani trăieşte clipe de coşmar. Apropiaţii violatorilor duc o adevărată campanie de denigrare a tinerei şi spun că toate mărturiile ei cutremurătoare sunt poveşti. Opinia publică este şocată de cele întâmplate. Pe internet a fost lansată o petiţie prin care se cere pedepsirea celor şapte.

Până acum aproape 45.000 de oameni au semnat petitia  “Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui”. În plus, o mulţime de mesaje de susţinere pentru elevă au apărut pe internet.

O scrisoare emoţionantă a unei profesoare a fost publicată în presă. „Tu nu ai nicio vină! Ăsta să fie gândul cu care te trezeşti în fiecare zi. (…) Dă-ţi timp să accepţi că s-a întâmplat asta, că nimeni şi nimic nu pot întoarce orele înainte de o decizie proastă. (…) Dă-ţi voie să simţi ca înnebuneşti, lasă toate sentimentele negative să iasă, dă-le frâu liber până se sting„, i-a scris femeia tinerei.

CITEŞTE ŞI: Eleva din Vaslui, violată de şapte indivizi, a povestit ororile la care a fost supusă