Violatorul a două gemene din Iaşi, condamnat la peste 13 ani de închisoare

Judecătorii Curţii de Apel din Iaşi l-au condamnat definitiv pe bărbatul acuzat că a violat două surori gemene.  Acesta a primit peste 13 ani de închisoare pentru că şi-a bătut joc în mod repetat de cele două fete. Mai mult, bărbatul trebuia să aibă grijă de cele două gemene.

05 oct. 2016, 06:29
Violatorul a două gemene din Iaşi, condamnat la peste 13 ani de închisoare

Florin David are 34 de ani şi este dintr-un sat din judeţul Iaşi. Acesta avea gijă de cele două fete de mai mulţi ani, după ce concubina sa a plecat la muncă în străinătate. Potrivit procurorilor ieşeni, faptele ce ar fi fost comise de David ar fi început în vara anului 2014.

„Pe parcursul a circa trei luni, în timpul nopţii, în repetate rânduri, în camera sa ori pe câmpurile din sat, prin constrângeri fizice şi psihice şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a încercat raporturi sexuale cu persoana vătămată P.M., în vârstă de 14 ani la acea dată, nereuşite din cauza stării de ebrietate sau a opoziţiei fetei, dar a şi supus-o pe victima aflată în grija sa la nenumărate raporturi sexuale normale”, au precizat procurorii ieşeni, potrivit ziaruldeiaşi.ro.

Mai mult, din luna decembrie a anului trecut şi până în martie 2016, Florin David ar fi început să o violeze şi pe sora primei sale victime. Această minoră ar fi fost dezvirginată de David în seara de Revelion şi ar fi fost supusă, în total, unui număr de nouă acte de agresiune sexuală.

„Faptele au fost de­nunţate cu întârziere, autorităţile fiind alertate în dimineaţa zilei de 23 martie 2016 printr-un apel la numărul de urgenţă 112, iar la scurt timp după aceasta inculpatul a fugit de la domiciliu. Inculpatul a fost arestat la data de 28 martie 2016. În prezent, victimele minore beneficiază de asistenţă speciali­zată din partea DGASPC Iaşi”, au mai spus procurorii ieşeni.

Citeşte şi VIOLATORUL ÎNDRĂGOSTIT din Iaşi. A violat de 3 ori aceeaşi femeie. Pentru fiecare faptă a înfundat puşcăria