VIOLATORUL ÎNDRĂGOSTIT din Iaşi. A violat de 3 ori aceeaşi femeie. Pentru fiecare faptă a înfundat puşcăria

Un tanar din Iasi si-a propus sa depaseasca orice record in materie de viol - desi a fost condamnat de doua ori pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, individul a iesit din arest si a violat-o a treia oara.

17 aug. 2016, 12:06
VIOLATORUL ÎNDRĂGOSTIT din Iaşi. A violat de 3 ori aceeaşi femeie. Pentru fiecare faptă a înfundat puşcăria

De fapt, al doilea viol a ramas la stadiul de tentativa, pentru ca nu a reusit sa-si duca treaba la capat, fiind deranjat de rudele victimei, scrie bzi.ro. In urma cu cateva zile, magistratii de la Judecatoria Iasi l-au arestat pentru a treia oara pentru infractiunea de viol. Judecatorii au considerat ca acesta reprezinta un adevarat pericol pentru ordinea publica, iar lasarea lui in libertate ar impiedica buna desfasurare a procesului penal.

Citeşte şi Cutremurător! A fost violată de 3000 de ori. Ce a păţit agresorul

De asemenea, victima ar fi pusa intr-o situatie cu totul delicata, pentru ca nimeni nu poate sa-i garanteze acum ca nu va fi abuzata a patra oara. De fiecare data, inculpatul a sustinut ca victima ar fi acceptat sa faca dragoste cu el si ca nu a fortat-o in niciun fel. Pe de alta parte, in toate cele trei dosare care au fost deschise de-a lungul timpului pe numele lui Viorel Postolache, medicii legisti au constatat urme ale unor abuzuri fizice comise impotriva victimei.

Cum s-au petrecut cele trei agresiuni asupra aceleasi femei

Prima data a violat-o in cursul anului 2008. A intrat peste ea in casa, a profitat de faptul ca aceasta nu-si poate exprima vointa in mod liber si neconstrans si a intretinut un raport sexual cu aceasta. Pentru acea fapta comisa in anul 2008 a fost condamnat la trei ani de inchisoare. In acelasi dosar, a fost condamnat la patru ani de inchisoare si pentru violare de domiciliu, pentru ca inainte de a comite violul a intrat fara drept in casa victimei.

Dupa ce a iesit din spatele gratiilor, la finalizarea executarii pedepsei, a mai incercat sa o violeze o data pe tanara pentru care tocmai facuse puscarie. In noaptea dintre anii 2013/2014, acesta a mers sa petreaca Revelionul alaturi de tanara pe care o violase in 2008. Atunci nu a reusit sa-si duca la sfarsit intentiile. A iesit din spatele gratiilor pe data de 2 august 2016, fiind eliberat de Comisia de Liberari Conditionate din cadrul Spitalului Tirgu Ocna. Chiar in noaptea in care a ajuns acasa, s-a dus din nou la tanara pentru care petrecuse atatia ani in spatele gratiilor.

Citeşte şi Violatorul care a terorizat oraşul Sibiu a fost prins

„În urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca la data de 02.08.2016, inc. Postolache Viorel a fost liberat conditionat din Penitenciarul Spital Tîrgu Ocna, unde a executat o parte dintr-o pedeapsa privativa de libertate de 4 ani pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si tentativa de viol. În noaptea de 02/03.08.2016, in jurul orelor 03:00, inculpatul a ajuns in localitatea de domiciliu, si-a lasat bagajul acasa, dupa care a mers la locuinta persoanei vatamate M. D., a patruns in curte si a intrat în interiorul locuintei. Profitând de imposibilitatea victimei de a-si exprima vointa, pe fondul afectiunii psihice a acesteia, inculpatul a întretinut cu persoana vatamata un raport sexual. Când persoana vatamata a început sa strige, inculpatul a parasit în fuga locuinta acesteia”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

„De mentionat ca, inculpatul a fost arestat preventiv la data de 02.01.2014 si ulterior a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru comiterea infractiunilor de tentativa la infractiunea de viol si violare de domiciliu, dupa ce in noaptea de 01.01.2014 a patruns in locuinta aceleiasi persoane vatamate M. D. cu care, prin constrângere, încercat sa întretina un raport sexual împotriva vointei acesteia. Totodata, in cursul anului 2008, inculpatul a mai patruns fara drept în locuinta aceleiasi persoane vatamate si a violat-o”, au completat anchetatorii.