Violatorul fetei care a sărit de la etaj, cere o pedeapsă mai mică

Unul dintre bărbaţii din Constanţa, condamnaţi că au violat o tânără care a sărit de la etaj pentru a scăpa de ei, cere să i se reducă pedeapsa. Acesta a fost condamnat la 8 ani şi 10 luni de închisoare. Magistraţii i-au respins cererea.

25 sept. 2016, 06:07
Violatorul fetei care a sărit de la etaj, cere o pedeapsă mai mică

Unul dintre cei patru bărbaţi care au violat-o pe fata de 20 de ani, cere o pedeapsă mai mică, după ce a fost condamnat la opt ani şi zece luni de închisoare. Decizia a fost luată de magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa, care, au respins cererea bărbatului. Tânărul spune că i se pare o pedeapsă prea mare pentru fapta pe care a comis-o.

În februarie 2015, tânăra a venit în Constanţa, după ce l-a cunoscut pe băiat pe o reţea de socializare. Aceasta a mers la el acasă să-l cunoască, însă, acolo a fost sechestrată, bătută şi violată de bărbat şi de alţi trei prieteni.

Din cauza disperării, fata a sărit de la etajul patru. Aceasta a aterizat la etajul doi, unde a fost văzută de un vecin. Locuitorii din zonă spun că toată noaptea tânăra a strigat după ajutor, însă nu au putut interveni.

Citeşte şi Caz şocant în Suceava. O mamă a fost violată sub ochii copilului ei