Viorel Pop, clarvăzătorul vedetelor, martorul unei scene bizare! „Am rămas blocat, nu e nimic trucat. Erau spirite care se plimbau dintr-o parte în alta”

Viorel Pop, clarvăzătorul vedetelor, a mărturisit că a fost martorul unei scene bizare într-un clip video ajuns celebru.

02 ian. 2022, 15:38

Viorel Pop a spus că în timp ce se filma videoclipul „Ana, zorile se varsă”, trei spirite se plimbau pe acolo. Iar imaginile pot confirma acest lucru.

„Acum 3-4 ani de zile am fost invitat la Huşi la o partidă de vânătoare. (…) Au venit şi nişte prieteni din Bistriţa. Seara, înainte de a începe partida de vânătoare. Băieţii au gustat din băuturi şi au început să cânte. Zorile de varsă…melodia e foarte frumoasă! Nu l-am cunoscut niciodată pe Ioan Bocşa. E un om deosebit. (…) A ascultat melodia lui Ioan Bocşa (n.r. fiul) şi m-a chemat soţia. Am rămas blocat. Nu e nimic trucat. (…) Am văzut acel suflet care se plimba dintr-o parte în alta. Ca să spun sincer, i-a dat una peste ceafă. I-a căzut şi camera video. (…) Filmarea a fost făcută în altă parte, nu în Pădurea Baciului”, a povestit Viorel Pop în emisiunea „Agenţia VIP”, potrivit Spynews.

Cel care cântă melodia „Ana, zorile se varsă” este  Ioan Bocșa (originar din Oarda de Jos, Alba), un îndrăgit solist de muzică populară românească și folclorist de excepție, care își manifestă interesul pentru acest domeniu plin de resurse inepuizabile, încă din 1994, când îndeplinește funcția de conferențiar universitar, la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, unde activează și în prezent.

Ioan Bocșa face parte din generația de folcloriști autentici pe care zona Ardealului ne-a dăruit-o și din care fac parte, de asemenea: Aurel Tamaș, Mariana Anghel, Veta Biriș, Sava Negrean, Drăgan Muntean sau Nicolae Furdui Iancu.

Videoclipul „Ană, zorile se varsă” este, pe de o parte, o mărturie a sondărilor documentare folclorice autentice, iar, pe de alta, o dovadă de adâncă prețuire a acestora, prin interpretarea ireproșabilă pe care ne-o oferă solistul.