Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire: „M-a luat în brațe și ne-am sărutat pentru ultima oară. Am slăbit 10 kilograme, mâncam doar ca să nu mor”

Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat timp de nouă ani, însă, la un moment dat, la inițiativa actriței, cei doi au mers pe drumuri separate.

17 mart. 2023, 09:56
Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire: „M-a luat în brațe și ne-am sărutat pentru ultima oară. Am slăbit 10 kilograme, mâncam doar ca să nu mor”
Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire:

Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire Nu doar familiile lor și apropiații au fost șocați de această veste, ci și fanii, care s-au întristat și o bună perioadă de vreme, au refuzat că accepte că nu mai formează un cuplu.

Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire

Actorul a dezvăluit că a trăit cele mai grele zile din viața lui și asta pentru că el nu voia această despărțire, însă a fost nevoit să o accepte. Chiar dacă la început a crezut că este o glumă ceea ce îi cerea Cristina Ciobănașu și anume să își vadă fiecare de drumul ei, ulterior, când a conștientizat, a simțit numai durere.

O perioadă de câteva zile, Vlad Gherman s-a rugat de Cristina să se răzgândească și să mai acorde o șansă relației lor, însă actrița a fost de neclintit. Astăzi, îi mulțumește pentru decizia luată și mărturisește că totul a fost spre bine și evoluția lui.

A fost o chestie pe care, într-adevăr, a simțit-o ea (n.r Cristina Ciobănașu) și oarecum a propus-o (n.r. despărțirea). Deși m-a durut sufletul, evident, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și, cu toată durerea din suflet, să accept. Na, ce era să fac? Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit.

Sincer, o perioadă foarte scurtă, de câteva zile, am crezut că este o chestie de moment și poate o să-și dea seama că nu e o variantă bună și că o să se răzgândească. Oricum nu conștientizam, pentru mine a fost un șoc. Am început să râd isteric, asta a fost reacția mea, pentru că nu credeam că se întâmplă ceea ce auzeam că o să se întâmple.

Eu filmam pentru filmul Adela atunci și mi-a fost foarte greu, nimeni nu știa, nici măcar dna Ruxandra că e ceva în neregulă. Noi hotărâsem să nu-i spunem încă Ruxandrei și să avem o discuție cu ea, când avem timp, amândoi având filmări. Atunci au fost cele mai grele zile din viața mea”, a mărturisit Vlad Gherman, în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiți să devină părinți. Primele dezvăluiri despre sarcină: „Avem un an plin. Vlad își dorește foarte tare un copil”

Un alt moment pe care nu îl poate uita a fost atunci când a trebuit să își facă bagajele și să se mute la sora lui, moment în care s-au și sărutat pentru ultima oară. Vlad Gherman a declarat că a slăbit zece kilograme într-o săptămână, sora lui se ruga de el să mănânce, să nu moară.

„Ce mi-a plăcut la Cris și ce pot să apreciez, eu chiar cred că tot răul a fost spre bine, cel puțin în cazul meu, nu pot să vorbesc despre ea, este că despărțirea a fost un pas înainte și a contat mult în evoluția mea. Astăzi sunt o versiune pe care mi-o doream să fiu demult. Sunt un om mult mai responsabil, mult mai matur și probabil că fără despărțirea asta, știi, a fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum.

Îți zic sincer, oricât de ciudat sună, este o persoană pe care am iubit-o enorm, îi mulțumesc că s-a ținut tare și nu s-a lăsat convinsă să mai încercăm. Deși, în momentul ăla mi se părea sinistru și credeam că are inimă de gheață, dar nu a fost așa. Dar și ea suferea, nu îi era ușor, plângeam amândoi. A fost o perioadă cumplită. Și perioadă când am plecat, mi-am luat bagajele și m-am dus la sor-mea, m-a condus și m-a luat în brațe, apoi ne-am sărutat așa, gen pentru ultima oară.

Nici nu vream să-mi aduc aminte, nici nu am mâncat, cred că am slăbit zece kilograme într-o săptămână atunci. Venea sor-mea și se ruga de mine să mânânc supă cremă de linte, doar ca să nu mor. Dar, acum sunt în cea mai bună perioadă din viața mea!„, a mai dezvăluit Vlad Gherman.

@muresansamueldavid #vladgherman #cristinaciobanasu #fructuloprit #podcast #povesti #radutibulca ♬ original sound – SamuellDavid