Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiți să devină părinți. Primele dezvăluiri despre sarcină: „Avem un an plin. Vlad își dorește foarte tare un copil”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație frumoasă, de mai bine de un an, iar acum deja își fac planuri și mai serioase.

16 mart. 2023, 21:44
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiți să devină părinți. Primele dezvăluiri despre sarcină: „Avem un an plin. Vlad își dorește foarte tare un copil”
Bat clopote de nuntă! Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc să facă pasul cel mare

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt discreți și încearcă pe cât posibil să-și țină relația cât mai departe de ochii curioșilor. La început nu erau prea mulți care credeau în povestea lor de dragoste, dar pe parcurs și-au atras o mulțime de fani. Cei doi actori au fost colegi pe platourile de filmare, iar în cele din urmă au ajuns unul în brațele celuilalt.

Citește și Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu: „Da, s-a întâmplat acum, la doi ani de la despărțire”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au la începutul relației ținta răutăților multora. Atunci când s-au cunoscut, Vlad Gherman era într-o relație cu Cristina Ciobănașu, iar schimbarea din viața actorului nu a fost privită cu ochi buni de internauți. În cele din urmă, fanii au reușit să accepte faptul că Vlad Gherman și-a refăcut viața cu Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a mărturisit, într-un interviu acordat recent, că atât ea, cât și partenerul ei de viață primesc multe întrebări cu privire la momentul în care vor decide să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cu această ocazie, actrița a explicat că deocamdată nu au în plan un astfel de eveniment, pentru că au un program destul de încărcat, iar planificarea unei nunți necesită mult timp.

Oana Moșneagu a mai dezvăluit că partenerul ei, Vlad Gherman, își dorește mult să devină tată și că dorința i s-ar putea îndeplini în viitorul apropiat.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă: „Ziua la care să visez de când eram copil”. Ce spune actrița despre sarcină

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.”, a declarat Oana Moșneagu la o emisiune.