Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok! Vedeta este victima unei escrocherii de proporţii + prima reacţie FOTO

Vlăduța Lupău a reacţionat vehement după ce câțiva tineri i-au anunţat moartea pe internet! Vedeta a lămurit situaţia pe contul de Instagram, mai ales apropiații săi au intrat în panică!

25 ian. 2022, 13:11
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok! Vedeta este victima unei escrocherii de proporţii + prima reacţie FOTO

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok! Vedeta a fost victima unei postări false pe TikTok. Utilizatorii platformei i-au înscenat moartea, iar escrocheria a ajuns la rudele artistei!

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok! Vedeta este victima unei escrocherii de proporţii: „Îmi e scârbă!”

Marţi au apărut pe TikTok imagini cu Vlăduţa Lupău și mesajul „Odihnește-te în pace!”. Postările au ajuns și la cântăreață, care nu a privit cu ochi buni ce s-a întâmplat și cum au reușit oamenii să facă astfel de mesaje care pot speria familia și rudele, prietenii, dar și fanii! Artista nu a mai putu să facă fața emoțiilor și a răbufnit pe Instagram!

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice proist cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir.  Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că vineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța Lupău.

Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă! Cum s-a făcut de râs la un super eveniment