Vlăduța Lupău desființată de fani pe internet! Internauții nu mai vor să audă de ea: „Ce înseamnă asta? Iar rage….”

Cu toate că se află pe lista celor mai bine plătite artiste din România, Vlăduța Lupău a reușit să își enerveze fanii, care au criticat-o extrem de dur. Artista a fost prezentă la un eveniment, iar prestația ei i-a dezamăgit pe internauți.

15 mart. 2023, 19:35
Vlăduța Lupău desființată de fani pe internet! Internauții nu mai vor să audă de ea: „Ce înseamnă asta? Iar rage….”

Fanii au desființat-o pe Vlăduța Lupău pentru momentul artistic pe care interpreta l-a avut în cadrul unui eveniment. Aceasta a apărut cântând într-un videoclip postat pe internet, iar cârcotașii nu s-au putut abține de la comentarii. Aceștia au criticat aspru prestația acesteia.

Citește și: Vlăduța Lupău, scoasă din sărite. Cine a reușit să o exaspereze pe cântăreață

Cu toate că Vlăduța Lupău este extrem de pasionată de ceea ce face și își onorează toate contractele, se pare că tot se mai găsesc persoane care să arunce cu mesaje răutăcioase. De curând, cântăreața în vârstă de 32 de ani a fost invitată să cânte la o zi de naștere, iar aceasta a aceeptat oferta cu mare plăcere. Artista a interpretat cele mai cunoscute piese care  s-au lipit de sufletul publicului ei. Invitații de la petrecerea respectivă s-au bucurat și au dansat alături de aceasta și au părut cât se poate de mulțumiți. Pe rețelele de socializare a fost postat un videoclip cu interpreta chiar din timpul momentului artistic. Mai mulți utilizatori au criticat-o aspur pe artistă, afirmând că nu știe să cânte live. Internauții au taxat-o dur pe artistă pe motiv că vocea acesteia live nu seamănă cu aceea din înregistrări.

„A mai păcălit o nuntă!”, „Ce înseamnă asta?”, „Iar rage Vlăduța!”, „Ea, când e o strofă mai grea, pasează microfonul”, „Voce de t… aur”, „Și când te gândești că trebuie să faci împrumut la bancă să îi plătești spectacolul la nuntă”, „Doamne, ce-ai pățit? În așa hal? Sunt șocată!”, „Face la petrecere ca la concert. Ori cântă ea, ori cântă lumea”, „Nu a scos-o nimeni afară?”, „Cine o plătește, frate?”, „Frunză verde lobodă, curge apa-n beci”, sunt câteva dintre comentariile unora dintre utilizatori.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Vlăduța Lupău?

Indiferent de criticii ei, Vlăduța Lupău rămâne una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România. Aceasta are 32 de ani și este cât se poate de căutată. Aceasta are nenumărate contracte și evenimente la care participă alături de trupa ei. Publicul o adoră și cu fiecare ocazie se distrează și cântă alături de ea. Totuși, cât te-ar costa să o aduci pe Vlăduța Lupău să cânte la evenimentul tău? Se pare, că pentru o singură cântare, artista ar încasa pentru ea și pentru trupa ei în jur de 8000 de euro.

Citește și: Tatăl manelistului Abi Talent, săltat de Poliție, pentru cămătărie. Se afla sub control judiciar, pentru proxenetism