Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă şi botez: „Inițial, aveam pregătită un super-super party”

Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre nuntă şi botez. Artista şi soţul ei s-au căsătorit în pandemie, însă nu au mai apucat să facă petrecerea de nuntă pentru că vedeta a rămas însărcinată. Cei doi abia aşteaptă să îşi cunoască băieţelul şi sunt tare emoţionaţi.

25 mai 2022, 10:17
Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă şi botez: „Inițial, aveam pregătită un super-super party”
Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă şi botez

Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre nuntă şi botez. Cântăreața a vorbit despre planurile privind creștinarea micuțului, dar și despre petrecerea de nuntă care a tot fost pusă în așteptare. Încă nu ştie dacă va fi ceva intim sau fastuos, o încântă ambele tipuri, însă vrea să vadă atunci care va fi starea de spirit.

Citeşte şi: Drama cântăreţei Vlăduţa Lupău. Ce a îndurat înainte de a rămâne însărcinată. „Am fost la mulţi medici, mă întrebam de ce mi se întâmplă mie”

Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre nuntă şi botez

Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o, că n-am mai simțit nevoia de „nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei, ceea ce am făcut în 2019.  Aveam, pe urmă, câteva gânduri să reluăm toate pregătirile cu petrecerea, dar între timp am rămas însărcinată și aia e momentan! Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma! Dacă 1 sau 2 în 1.

Tocmai că nu aș ști cum mi-ar plăcea… Ambele variante îmi plac. Și fastuoasă, și intimă… Trebuie să văd cum mă regăsesc pe atunci, mai ales după un sezon super plin care mă așteaptă.

Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând (râde), voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos! În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare!„, a declarat Vlăduţa Lupău pentru Viva.ro.

Vlăduţa Lupău, primele declaraţii despre sarcină

Vlăduţa a recunoscut că ea și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, și-au dorit un copil de ani buni, însă o problemă medicală a împiedicat-o să-și îndeplinească visul mai devreme.

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii”, a povestit artista, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Deși nu-și dorea să facă publică vestea cam până în preajma Paștelui, Vlăduța a trebuit să spună că este însărcinată pentru că burtica devenea tot mai mare, iar zvonurile apăruseră deja. A mărturisit că a rămas gravidă în mod natural, dar doar după ce și-a tratat o boală care afectează o mulțime de femei.

Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă”, a mărturisit încântată Vlăduța Lupău.