Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!

Vlăduţa Lupău a ironizat presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, ba chiar a făcut câteva declarații dure cu privire la viața amoroasă a fostei sale prietene, dar și la adresa lui Armin Nicoară, cu care ar fi avut o relaţie înainte de a se căsători cu fotbalistul Adi Rus.

26 ian. 2023, 10:44
Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!
Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!

Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Vlăduţa Lupău a comentat acid scandalul momentului, despre care a spus că este doar o făcătură pentru mai multă publicitate!

„Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem. Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot. M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări”, a scris Vlăduţa Lupău pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Georgiana Lobonţ, anunţ surprinzător în plin scandal de divorţ. Reacţii dure ale fanilor!

Vlăduţa Lupău a rupt prietenia nu doar cu Georgiana Lobonţ, ci şi cu Armin Nicoară, din pricina scandalului ce a avut loc în urmă cu doi ani, când s-a vehiculat că ar fi avut o relaţie cu acesta. Numai că, imediat după ce i-a criticat pe cei doi, melodia lansată din Maldive de Armin Nicoară, Claudia Puican și Georgiana Lobonț, numită „Sistemul româncelor”, a urcat în topul tendințelor populare de pe YouTube peste melodia Vlăduței Lupău, numită” La comanda mea să cânte muzica”.

Citeşte şi: Triunghi amoros în Maldive? Armin Nicoară rupe tăcerea: „Se vede cum o sărut pe naşa Georgiana Lobonţ”

„Am fost în Maldive, ne-am distrat, dar am și muncit. Îmi crește inima când văd că oamenii ne iubesc muzica, asta înseamnă că munca noastră nu este în zadar. Eu nu concurez cu nimeni, sincer nici nu am văzut pe ce loc ne clasăm pe YouTube, la tendințe populare. Concurez doar cu mine și sunt mulțumit de ceea ce fac, îmi place mereu să-mi depășesc limitele și să fiu cel mai bun. Pentru toți oamenii care mă iubesc, care mă apreciază. Am lângă mine două voci superbe – soția mea frumoasă, Claudia Puican și Georgiana Lobonț, nașa mea. Împreună facem muzică din suflet, pentru sufletele oamenilor. Ne bucurăm enorm că noua melodie este pe placul tuturor și promitem surprize și mai mari!”, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru Click!.