Vlăduța Lupău și-a pus urmăritorii serios pe gânduri. Cântăreața trece printr-un moment dificil: ”Sunt aproape cheală”

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viața ei. De curând, aceasta le-a făcut câteva mărturisiri care i-a pus pe gânduri serios pe cei care o îndrăgesc.

06 dec. 2022, 17:09
Vlăduța Lupău și-a pus urmăritorii serios pe gânduri. Cântăreața trece printr-un moment dificil: ”Sunt aproape cheală”

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și reușește să să îmbine cu succes cariera cu viața de familie.

Ce le-a transmis aceasta fanilor

Să fii un artist complet presupune multe ore de muncă, stres și multe drumuri, lucruri care din câte se pare ar fi afectat-o pe Vlăduța Lupău.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn… sunt aproape cheală”, a fost mesajul postat de aceasta pe conturile de socialziare însoțit de o fotografie.

Cu siguranță fanii s-au îngrijora din această cauză mai ales că știm foarte bine că uneori stresul își poate pune amprenta pe fizicul nostru și ne poate afecta sănătatea.

Deși se confruntă cu această problemă, cântăreața a uitat pentru câteva momente de acest lucru și asta pentru că fiul ei, Iair împlinește azi patru luni.

”Moș Nicolae… de ziua ta și eu fac patru luni!”, este mesajul pe care l-a transmis Vlăduța Lupău. Postarea cu pricina a strâns o mulțime de aprecieri, semn că fanii au fost foarte emoșionați.

Citește și : Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

Cine este soțul Vlăduței Lupău

Cântăreața se poate considera fericită pe toate planurile. În cariera se bucură de un succes foarte mare, iar în plan personal lucrurile sunt la fel de bine puse la punct. Cântăreața este căsăorită cu Adrian Rus, fost fotbalist și au împreună un copil.

Ce doi s-au cunoscut la un concert, iar ulterior au devenit iubiți. Adrian Rus o iubește foarte mult pe aceasta, iat de fiecare dată când are ocazia își manifestă dragostea.

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie.”, a spus Adi Rus despre soția sa, în cadrul unei emisiuni.

Citește și : Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”