VOCEA ROMÂNIEI 2018. Bogdan Ioan, FINALIST. „Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson” VIDEO

Bogdan Ioan, finalistul „Vocea României“ din echipa lui Smiley, ne-a acordat un interviu înainte de finala show-ului în care a vorbit şi despre criticile ce i-au fost aduse, dar şi despre cum i s-a schimbat viaţa odată cu apariţiile de la Pro TV.

13 dec. 2018, 09:09
VOCEA ROMÂNIEI 2018. Bogdan Ioan, FINALIST. „Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson” VIDEO

Bogdan Ioan, un arhitect constănţean în vârstă de 28 de ani, a avut cea mai urmărită audiţie din istoria emisiunii de la Pro TV graţie interpretării piesei „Earth Song”. La momentul respectiv, membrii juriului i-au cerut un bis fiind impresionaţi de asemănarea timbrului său cu al regretatului Michael Jackson.

Citeşte şi FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2018. Dan Negru a făcut-o celebră la TV pe finalista Dora Gaitanovici FOTO

Odată cu galele live de la „Vocea României” au apărut însă şi controversele. Deşi a fost votat de telespectatori şi astfle a ajuns în semifinală şi, apoi, în marea finală, au existat şi persoane care au criticat prestaţiile sale şi au fost de părere că ceilalţi doi concurenţi eliminaţi i-au fost superiori.

Într-un interviu înainte de finala „Vocea României” de vineri, Bogdan Ioan a recunoscut că nu se aştepta să ajungă atât de departe cu asemenea rivali redutabili. În ceea ce priveşte criticile, finalistul a mărturisit că a fost dezamăgit de unele jigniri ce i-au fost aduse, a subliniat că nu încearcă să-l imite pe Michael Jackson şi consideră că a demonstrat că poate cânta şi altfel de genuri muzicale.

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale”, a spus Bogdan Ioan.

Continuarea articolului pe adevarul.ro.