CASTIGATOR VOCEA ROMÂNIEI 2018. Ce va face Bogdan Ioan cu premiul de 100.000 de euro

Publicat: Luni, 17 Decembrie 2018 09:23 // Actualizat: Luni, 17 Decembrie 2018 09:23 // Sursa: romaniatv.net

Pentru Bogdan Ioan, seara de vineri a fost cea mai frumoasă, mai grandioasă, mai plină de emoţie din tot ce a trăit până acum. A fost o seară definitorie, care îi va schimba de acum cursul vieţii. Tânărul din Constanţa a câştigat trofeul „Vocea României” (PRO TV) şi premiul de 100.000 de euro. Ieri, după o noapte nedormită, obosit, dar extrem de fericit, ne-a acordat un inteviu în care ne-a dezvăluit planurile lui de viitor.

Foto: click.ro

"Pentru câteva secunde nici nu mi-a venit să cred, am rămas aşa, termurând, până a venit Smiley şi m-a luat în braţe. Abia pe la 5 dimineaţa am reuşit să adorm, după toată adrenalina. Acum sunt obosit, dar cel mai fericit", a spus Bogdan Ioan.

Citeşte şi CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Bogdan Ion, decizie neaşteptată după ce a câştigat 100.000 de euro

Ce va face Bogdan Ioan cu banii câştigaţi la Vocea României

"Vreau să-mi cumpăr un apartament în Bucureşti şi să mă mut aici, pentru că aici se întâmplă toate (n.r. în prezent locuieşte la Constanţa, unde e angajat la un cabinet de arhitectură). Restul banilor îi voi investi în cariera mea muzicală. Eu nu am studii în muzică şi vreau să mă pregătesc, să iau lecţii de canto, dans, coregrafie, să fiu un artist complet şi să-mi fac o carieră în muzică. Trebuie să investesc în pregătirea mea dacă vreau să realizez ceva în domeniu acesta. Plus că aş vrea să ies şi cu propriile piese, însă nu mă grăbesc, pentru că lumea are aşteptări mari şi nu vreau să dezamăgesc, să scot o piesă doar aşa. Voi studia în particular. Abia aştept să mă apuc de treabă, să arăt că pot fi şi mai bun", a mai spus Bogdan Ioan.

Continuarea articolului pe click.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7345
RON
18 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H