VREI SĂ FII MILIONAR 2018, SEZON NOU, începe azi. La ce televiziune va fi transmis showul îndrăgit de-o lume întreagă

”Vrei sa fii milionar?” incepe astazi, la ora 23:00, cu Teo Trandafir la pupitru! Emotii uriase pentru concurentii intrati in cursa pentru milion, dar si pentru Teo, care ii va chestiona pe acestia si va fi alaturi de ei pe toata perioada concursului.

05 nov. 2018, 12:00
VREI SĂ FII MILIONAR 2018, SEZON NOU, începe azi. La ce televiziune va fi transmis showul îndrăgit de-o lume întreagă

„Am emotii teribile! Asta pentru ca sunt alaturi de concurenti, fizic, dar si cu sufletul, vreau ca ei sa castige, dar nu am cum sa ii ajut in vreun fel. Depinde numai de ei!”, spune Teo Trandafir. „De asemenea, am emotii pentru ca sunt o mare admiratoare a acestui format, ma simt norocoasa si onorata sa il prezint si imi doresc sa iasa totul perfect”, a adaugat aceasta.

Citeşte şi Cele trei zodii care adoră aventurile de o noapte. Nu îşi doresc relaţii serioase

Teo Trandafir aduce un plus de prospetime emisiunii punandu-si amprenta inconfundabila in acest show, prin inteligenta sclipitoare, umor si empatie.

„In ce tara traieste populatia Piraha?”, „Din ce Imperiu a facut parte Siria timp de 400 de ani?”, „Cine a fost primul presedinte al Statelor Unite?” sunt doar cateva dintre intrebarile primei editii al acestui nou sezon „Vrei sa fii milionar?”. Cat de pregatiti sunt concurentii pentru ele si daca vor apela sau nu la variantele ajutatoare puse la dispozitie veti putea afla urmarind in aceasta seara emisiunea de la ora 23:00.

„Vrei sa fii milionar?” este cel mai cunoscut si iubit format quiz din intreaga lumea. Produs pentru prima data in Marea Britanie, pe reteaua ITV, in septembrie 1998, show-ul a devenit un fenomen din punct de vedere al ratingului si a fost prezent in peste 120 de tari. Emisiunea a castigat zeci de premii la nivel mondial si a avut un impact social considerabil.