Vrei un sex mai bun? Iată ce trebuie să faci

Nici o relatie nu poate avea sorti de izbanda pe termen lung daca sotii nu au parte de sex mai bun de fiecare data. De altfel, multe divorturi au la baza lipsa activitatilor din dormitor. Tocmai de aceea, atat barbatii cat si femeile sunt interesati de unsex mai bun si, prin urmare, de o crestere a placerii.

30 iun. 2017, 08:39
Vrei un sex mai bun? Iată ce trebuie să faci

Asa ca orice sfat care ii poate ajuta pe cei doi soti este mereu binevenit.

Veti avea parte de un sex mai bun daca n-o faceti mereu in dormitor

Condimentati-va viata sexuala schimband locul unde faceti de obicei amor. Mergeti in bucatarie, in sufragerie etc. Noutatea a fost dintotdeauna un afrodisiac intens iar aranjamentele nefamiliare precum si senzatiile ciudate, mirosurile si sunetele infundate vor transforma o partida obisnuita de sex intr-o experienta de neuitat plina de pasiune si incantare.

Masina de spalat va poate ajuta sa experimentati un sex mai bun

In timp ce faceti sex, barbatul va fi asezat pe masina de spalat pornita, in timp ce femeia se afla deasupra cu picioarele asezate in jurul taliei lui. Vibratiile produse de masina de spalat vor fi atat de intense incat niciodata sexul nu va mai fi la fel. Incercati diferite programe ale masinii si veti descoperi impreuna care este cel mai placut pentru voi. Lasati-va acaparati de acele vibratii si nu veti regreta nici o clipa petrecuta pe masina de spalat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...