Vreţi să aveţi propria insulă? Un paradis din Bahamas, scos la vânzare FOTO

O insulă superbă din Bahamas, cu şase plaje, patru case şi propriul aeroport, este scoasă la vânzare. Cine doreşte să devină noul său proprietare trebuie să scoată din buzunar 6 milioane de lire sterline.

15 apr. 2014, 18:36

Insula Innocence are 681 de acri şi este cea mai mare insulă privată din zona Exuma din Bahamas. Una dintre cele mai frumoase case de pe Innocence are şase dormitoare, panorame incredibile şi o piscină gigantică.

Dacă aveţi foarte mulţi bani, puteţi să ajungeţi pe propria insulă cu un zbor charter din Miami, Atlanta sau Toronto.

În cazul în care aveţi prea mulţi prieteni şi consideraţi că nu au loc în casa imensă, puteţi să îi găzduiţi într-un bungalow separat, cu o terasă creată special pentru yoga şi meditaţie, precum şi cu o sală de fitness. Nu e suficient? Atunci mai aveţi la dispoziţie încă o casă cu patru dormitoare şi o alta cu două dormitoare.

După ce veţi ajunge acolo, veţi putea alege între şase plaje private incredibile şi alte zone superbe unde puteţi să admiraţi peisajul sau să staţi la soare.

În ceea ce priveşte mâncarea, insula are propria producţie de roşii, mango, guava şi lămâi.

Exuma este o regiune din Bahamas care cuprinde 360 de insule. Insula Innocence este scoasă la licitaţie cu preţul de 6 milioane de lire sterline.