William şi Kate caută doică pentru micul George. Află cum poţi lucra pentru familia regală britanică

Prinţul William şi Kate caută o doică pentru ca micul lor George să aibă pe cineva care să se ocupe tot timpul de el. Kate Middleton spusese în repetate rânduri că se va ocupa singură de băiatul ei, pe care nu voia să îl încredinţeze unei doici. Se pare însă că nopţile albe şi schimbatul scutecelor au făcut-o să îşi schimbe părerea, scrie Daily Mail, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 17:55
William şi Kate caută doică pentru micul George. Află cum poţi lucra pentru familia regală britanică

Potrivit cotidianului, toate agenţiile de plasare a doicilor din Londra sunt în alertă, una din ele fiind contactată, se pare, de cuplul princiar. Este vorba de ‘Nannies of St. James’, firmă recunoscută pentru seriozitatea doicilor şi care numără printre clienţii ei familii bogate din Orientul Mijlociu.

Kate şi William caută o persoană care să îi poată însoţi în deplasările oficiale în străinătate, cum ar fi, de exemplu, la primăvară în Australia şi Noua-Zeelandă. Cuplul princiar a fost însoţit până acum de Jessie Webb, 71 de ani, fosta doică a lui William, care a fost de acord să se ocupe de George, dar nu cu normă întreagă.

Se pare că Jessie Webb şi-a dat demisia luna trecută, încheie Daily Mail.