Bombardierul Cireaşă a ameninţat poliţiştii pe Facebook. Mascaţii l-au ridicat de acasă

Un așa-zis bombardier din județul Constanța, care s-a lăudat pe Facebook că nu ezită să împuște politiști, a fost rapid pus la respect.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 19:46

Alexandru Ionel Cireșescu, zis și „Cireașă”, este un individ din Constanța cunoscut din cauza antecedentelor penale. Recent, el s-a lăudat într-un live pe Facebook că împușcă polițiști. Însă, în timp ce făcea pe viteazul, fluturând cadoul primit de la mama sa, adică un pistol, interlopul nu știa că e filat de DIICOT.

„Cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta. Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei! Băga-mi-aș… în copiii lor și familia lor”, a spus „Cireașă”, în înregistrarea de pe Facebook.

La finalul filmulețului, bombardierul îi spune mamei sale să-i cheme un taxi, dar femeia îl întreabă de ce nu o face singur. „Sunt live pe Facebook, mama, nu ies eu de pe live, eu sunt mai șmecher ca ei…”, la care femeia își bate joc de el: „Ești un că..t”.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea – B.C.C.O. Constanța, împreună cu procurori DIICOT, au efectuat o percheziție domiciliară la o persoană bănuită de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurori DIICOT– B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală și muniție aferentă.

În aceeași zi, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea – Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.