Călin Popescu Tăriceanu a blocat traficul ca să meargă la cumpărături. Tăriceanu şi-a cerut scuze VIDEO UPDATE

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a fost filmat de un reporter GSP în timp ce bloca o bandă de mers pentru a face cumpărături, în zona Universitate a Capitalei. Incidentul are loc la câteva luni după ce Tăriceanu fusese filmat intrând prin spate la Direcţia Permise Auto, în timp ce 1.000 de oameni stăteau la coadă. Cplin Popescu Tăriceanu şi-a cerut scuze pentru incident.

15 nov. 2016, 12:42

UPDATE Călin Popescu Tăriceanu a şi-a cerut scuze pentru incident. El a precizat că a opritlao farmacie.

„Am oprit la o farmacie și nu pentru shopping așa cum eronat s-a afirmat, fără a ști că circulația a fost stânjenită. Aș dori pe această cale să îmi exprim scuzele față de cei din trafic. Am discutat cu șeful de dispozitiv al SPP pentru ca această situație să nu se mai repete în viitor”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, potrivit unui comunicat.

 

Maşina care îl transporta pe Călin Popescu Tăriceanu a blocat prima bandă de circulaţie în zona Universităţii, cu avariile pornite. Circulaţia a fost în mod evident încurcată, şoferii din trafic claxonând intens. 

Preşedintele Senatului a stat cel puţin patru minute într-un magazin, cât timp a durat înregistrarea. Apoi îşi face apariţia cu o pungă de cumpărătiuri în mână, în vreme ce un aghiotant îi deschide portiera. Maşina pleacă.

Este aceeaşi maşină cu care a fost filmat plecând astă-vară de la Direcţia Permise Auto, după ce a intrat prin spate pentru a-şi reînnoi permisul de conducere, în timp ce 1.000 de oameni aşteptau la coadă pentru acelaşi lucru.