Ce face Florin Salam în plină pandemie de coronavirus: „Noi am trăit viaţa, dar trebuie să trăiască şi copiii noştri”

Cariera lui Florin Salam, ca a multor vedete, are de suferit în această perioadă critică, însă tot ce îşi doreşte artistul este ca ai săi copii să fie sănătoşi. După ce mers la cumpărături alături de soţia lui, Roxana, manelistul a vorbit despre situaţia în care ne aflăm.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 04:54
Ce face Florin Salam în plină pandemie de coronavirus: „Noi am trăit viaţa, dar trebuie să trăiască şi copiii noştri”

Echipat corespunzător, cu mănuși și mască de protecție, Florin Salam a vorbit deschis despre această pandemie de coronavirus. Chiar dacă a fost pus în situația nefericită de a sta izolat în casă, ”Regele” s-a bucurat pe deplin de fiecare clipă pe care a petrecut-o în sânul familiei.

Citeşte şi: SCANDAL monstru! Ameninţări teribile după ce urmaşul lui Florin Salam a rost rupt cu bătaia de un interlop

”Luăm o gură de aer în fața blocului. E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le transmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a declarat Florin Salam pentru Cancan.ro.

Florin Salam, bunic pentru a doua oară

Sărbătoare mare în familia lui Florin Salam, fiul său, Dani, va deveni tătic la doar 17 ani. Manelistul are deja un nepoţel de la fiica lui, Betty, în vârstă de aproximativ un an şi jumătate. Anunţul a fost făcut chiar de băiatul artistului, pe reţelele de socializare, postând un test de sarcină, ce pare a fi pozitiv.

Fiul lui Florin Salam, Dani, care se apropie uşor de vârsta majoratului, şi-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a fost etichetat într-o imagine, care a fost postată de iubita lui, unde apare un test de sarcină.

Dani Stoian a ataşat pe fotografie câteva emoticoane cu bebeluşi, să se înţeleagă faptul că un bebeluş urmează să vină pe lume.

Citeşte şi: MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

Tânărul are de ceva vreme o relaţie cu o tânără de vârsta lui şi lucrurile au fost extrem de serioase încă de la început. Băiatul îi spune iubitei: „soţia mea„.

În luna septembrie a anului trecut, Dani şi iubita sa au mers în vacanţă. Atunci, băiatul manelistului a postat o fotografie care a ajuns în toată presa, unde Dani Stoian o sărută cu foc pe cea care i-a furat inima.