Dan Voiculescu, pe calea bisericii. A dat la Facultatea de Teologie

Cunoscutul om de afaceri și patron de presă Dan Voiculescua surprins pe toată lumea când s-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă, sâmbătă susţinând cea de-a doua probă.

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 17:26
Dan Voiculescu, pe calea bisericii. A dat la Facultatea de Teologie

Dan Voiculescu a fost declarat ADMIS la prima probă, Interviul de Aptitudini socio-umane, iar în cursul dimineţii de sâmbătă a susținut examenul la Teologie Dogmatică, care este un examen scris, fiind considerat proba de specialitate, potrivit Capital.ro.

Dan Voiculescu deține o fundație caritabilă prin care derulează programe de asistență socială, acesta fiind, probabil, motivul pentru care patronul trustului Intact, care deține Antena 1 și Antena 3, a decis să ia o astfel de decizie la vârsta de 73 de ani.

Dan Voiculescu este un om de afaceri și politician român care în anul 1990, a înființat Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu scopul de a contribui la dezvoltarea capitalului uman al țării, prin sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din diverse domenii de activitate” se arată pe site-ul fundației.