DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE: 2-1

Dinamo - FCSB e LIVE VIDEO duminică, de la ora 20:00, pe Digi Sport 1, digisport.ro și în aplicația Digi Online. Derby-ul din etapa a 25-a se va disputa pe Arena Națională, acolo unde sunt așteptați peste 30.000 de oameni.

RomaniaTV.net
16 feb. 2020, 15:35
DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE: 2-1

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE:  Echipele DE START

Echipele de start:

  • Dinamo: Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin – Mrzljak, I. Filip – R. Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – Perovic

  • Rezerve: Straton, Kilyen, Răuţă, Mihaiu, V. Lazăr, D. Popa, Ahmed

  • FCSB: Bălgrădean – Creţu, I. Cristea, Planic, Soiledis – Olaru, L. Filip, Fl. Tănase – Moruţan, Man, Fl. Coman

  • Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Gnohere, Momcilovic, Vînă, Oaidă, Ad. Popa.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE: 


Se anunță spectacol! Dinamo – FCSB, în direct, la Digi Sport 1

Digi Sport va avea patru echipe de jurnaliști pe stadion

Peluza Nord Steaua va susține FCSB începând cu acest meci

În total, peste 20.000 de bilete s-au vândut pentru acest derby

 

Digi Sport 1 transmite în direct „Eternul Derby”, Dinamo – FCSB, duminică, de la 20:00, de pe Național Arena din București.

„El Clasico de România” va fi comentat de George Dobre și Dan Ștefănescu, iar la fața locului se vor afla patru reporteri și patru operatori cu camere independente. De asemenea, în studioul Digi Sport din loja de pe Arena Națională, Dan Filoti va analiza la cald meciul, alături de Florin Bratu și Narcis Răducan.

Atât înainte, în pauză, cât și după meci, Vali Moraru va discuta la Digi Sport Special despre șansele fiecărei echipe și va comenta cele mai importante faze ale meciului alături de invitații săi: Ilie Dumitrescu, Radu Paraschivescu și Claudiu Niculescu.

Peste 20.000 de tichete s-au vândut la casele de bilete ale „câinilor roșii” pentru acest derby, iar fanii se pregătesc să facă spectacol.FCSB va fi susținută de Peluza Nord Steaua, iar Gigi Becali a declarat la Digi Sport că s-a implicat personal pentru ca galeria echipei sale să se ridice la nivelul rivalei.

 

Programul etapei 25 a Ligii I:
14 februarie, pe Digi Sport 1:
17:30 – Chindia Târgoviște – FC Voluntari
20:00 – CFR Cluj – FC Viitorul

15 februarie, pe Digi Sport 1:
14:30 – Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș
20:00 – Politehnica Iași – Universitatea Craiova

16 februarie, pe Digi Sport 1:
17:00 – Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Botoșani
20:00 – Dinamo – FCSB

17 februarie, pe Digi Sport 1, de la 20:00: Hermannstadt – Astra

 

Meciurile pot fi văzute și pe Digi Online, pentru abonații de pe teritoriul României. Prin site-ul și aplicația mobilă Digi Online, utilizatorii pot urmări pe internet, pe smartphone și tabletă aprope 70 de posturi TV din grila Digi. În plus, filmele și serialele preferate pot fi urmărite în secțiunea HBO GO. Pentru a avea acces la acest serviciu, este necesară logarea cu coordonatele de acces pentru Digi Online sau pentru contul individual de pe DigiRomania.ro. Mai multe informații despre Digi Online sunt disponibile aici.

              

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, precum și cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

 

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | Roș-albaștrii, matematic în play-off

FCSB s-a calificat matematic în play-off după egalul dintre CFR și Viitorul (0-0). Chiar dacă scenariul în care roș-albaștrii ar fi ajuns în play-out era unul greu de imaginat, acum șansele ca acesta să se pună în practică sunt nule.

De cealaltă parte, Dinamo va evolua în play-out pentru al treilea sezon consecutiv. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | Oaspeții au primit 8.200 de bilete

Gruparea antrenată de Bogdan Vintilă a primit 8.200 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo. Roș-albaștrii mizează pe o peluză plină la ora partidei, după ce până vineri la ora 17:00 vânduseră 5.000 de tichete.

 

Dinamoviștii speră să fie susținuți de aproximativ 25.000 de fani la marele meci de duminică seara. 15.000 de bilete fuseseră epuizate până joi seara.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | Uhrin, încrezător înaintea derby-ului

Antrenorul gazdelor, Dusan Uhrin, s-a resemnat după ratarea play-off-ului și acum vrea să se revanșeze cu un succes împotriva FCSB-ului.

„FCSB are jucători foarte buni în atac, dar în același timp are probleme în apărare, la fel ca noi. Trebuie să luptăm și să dăm tot ce avem mai bun. Niciodată nu va exista o favorită într-un asemenea meci. Nu știu dacă e un avantaj pentru noi faptul că FCSB nu are un număr 9. Ăsta e stilul lor acum.

În mod normal avem 2.000 – 3.000 de suporteri la meciurile de acasă, acum vor fi 30.000. Jucătorii știu că este un meci mare. Nu cred că au nevoie de motivație în plus. Mereu vreau să câștig, de asta am ales această meserie. Știm de la ce să ne așteptăm din partea FCSB-ului, cred că va fi un meci bun. Avem cei mai buni suporteri din țară. Ei sunt în același timp și prietenii noștri. Aștept cu nerăbdare meciul cu FCSB”, a spus Dusan Uhrin Jr, înaintea derby-ului cu FCSB.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | Vintilă și-a recuperat doar un accidentat pentru marele derby

Bogdan Vintilă nu are toți jucătorii la dispoziție pentru derby. Tehnicianul roș-albaștrilor nu se va putea baza pe Ionuț Panțîru, care nu s-a refăcut complet. Antrenorul de 47 de ani a primit și o veste bună. Ovidiu Popescu este apt de joc.

Chiar dacă Vintilă a anunțat că nu mai are jucători accidentați, din informațiile Digi Sport, Panțîru nu va putea juca în meciul cu Dinamo, care se va disputa duminică.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | Bogdan Vintilă, pe modul blitzkrieg. A prefațat derby-ul cu Dinamo în 51 de secunde

Antrenorul vicecampioanei a prefațat în timp record duelul de duminică de pe Arena Națională. Tehnicianul a vorbit timp de 51 de secunde la conferința premergătoare derby-ului, după care i-a invitat pe reporteri să-i adreseze câteva întrebări.

Bogdan Argeș Vintilă a avut nevoie de numai 51 de secunde și 91 de cuvinte pentru a prefața meciul cu Dinamo: „Suntem în fața unui joc important și consider că suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Am observat toți jucătorii, sunt foarte motivați și încărcați pentru o victorie. Este necesară, mental, și pentru clasament. Vom întâlni o echipă de tradiție, va fi un joc în care cu siguranță va fi spectacol în tribune și ne dorim ca și pe teren noi să facem spectacol, să câștigăm cele trei puncte.

Așa cum am spus, jucătorii sunt pregătiți, îi simt că sunt montați pentru acest joc. Dacă aveți întrebări, vă stau la dispoziție”, a spus Bogdan Argeș Vintilă, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | PCH a mutat meciul pe Arena Națională

Programat inițial pe stadionul Dinamo, derby-ul cu FCSB a fost mutat pe cel mai mare stadion al țării, la inițiativa suporterilor înscriși în programul ”DDB”.

Înaintea derby-ului, FCSB se află pe locul 3, cu 43 de puncte. Dinamo ocupă poziția 9, cu 31 de puncte, fără vreo șansă de a mai prinde play-off-ul.

  • În meciul tur, FCSB – Dinamo a fost 1-1.
  • În acest sezon, Dinamo a pierdut „acasă” doar cu U Craiova (0-2) şi Sepsi (1-2).
  • FCSB are 8 victorii în ultimele 9 partide jucate în deplasare. 

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – FCSB STREAMING ONLINE | Jandarmeria a anunțat ce măsuri de securitate se vor lua la marele derby

Conform unui comunicat emis de Jandarmeria Capitalei, porțile stadionului se vor deschide la ora 18:00. Suporterii lui Dinamo vor avea acces pe Bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu, în timp ce fanii FCSB pe Bulevardul Basarabia.

”Jandarmii bucureșteni vor acționa la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naționale, precum și pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul apariției unor incidente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe Bulevardul Pierre de Coubertin și strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din Bulevardul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei FCSB”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Partida dintre Dinamo și FCSB se va disputa pe 16 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. De asemenea, partida poate fi urmărită pe telefonul mobil sau pe tabletă în aplicaţia Digi Online.

Dinamo – FCSB | Vicecampioana, fără victorie în 2020

Înaintea partidei cu Dinamo, FCSB n-a reuşit să câştige niciun meci în 2020, ceea ce face şi mai special momentul pentru elevii lui Bogdan Vintilă (47 de ani), care au nevoie neapărată de succces pentru a ţine aproape de liderul CFR Cluj înainte de intrarea în play-off. FCSB a pierdut cu CFR-ul în primul meci din noul an, 0-1 în Gruia, şi a remizat surprinzător cu Academica Clinceni, 0-0 pe Arena Naţională. Un Dinamo – FCSB e ocazia perfectă de împăcare cu fanii şi de a uita rezultatele slabe din 2020. FCSB e pe locul trei în clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte.

Dinamo – FCSB | „Câinii”, deja în play-out

De partea cealaltă, trupa din Ştefan cel Mare stă rău înainte de Derby de România, Dinamo – FCSB. „Câinii” au câştigat cu Astra (2-0), revelaţia finalului de 2019 în Liga 1, dar s-au împotmolit inexplicabil în partida cu FC Voluntari (1-2), după ce au condus cu 1-0. Înfrângerea le-a pecetluit soarta de a juca pentru al treilea an consecutiv în play-out-ul Ligii 1, o contraperformanţă istorică pentru Dinamo. „Roş-albii” sunt pe locul nouă în clasamentul din Liga 1, cu două etape înainte de play-off şi play-out.

Dinamo – FCSB | O parte din Peluza Nord, din nou lângă FCSB

Deby-ul cu Dinamo de duminică va fi unul special pentru fotbaliştii roş-albaştrilor. Pentru prima dată după scandalul CSA – FCSB, aceştia vor avea în spate o parte din suporterii de la Peluza Nord. Ultraşii au anunţat că revin la derby-ul cu Dinamo şi că pregătesc o scenografie specială. Grupurile Skins Berceni şi Insurgenţii revin lângă echipa lui Gigi Becali şi se alătură celorlalţi fani prezenţi deja.

Dinamo – FCSB | Vicecampioana cu golgheterul Coman, „câinii” fără căpitanul Nistor

Înaintea derby-ului, FCSB stă mai bine şi la capitolul marcatori. Florinel Coman (21 de ani), omul pe care Gigi Becali (61 de ani) speră să scoată bani mulţi în viitor, e golgheterul campionatului cu 11 reuşite şi e cel mai important fotbalist al roş-albaştrilor în acest moment. De partea cealaltă, Deian Sorescu şi Slavko Perovic sunt golgheterii lui Dinamo, ambii cu câte şase reuşite. În plus, în pauza competiţională, Dinamo a rămas şi fără căpitanul Dan Nistor (30 de ani), care a fost vândut la U Craiova.