Un jandarm de 43 de ani a murit în urma infectării cu noul coronavirus. Nu credea în Covid

Un jandarm din Sibiu, în vârstă de 43 de ani, a murit în urma infectării cu noul coronavirus. El a fost internat în 23 octombrie, dar evoluţia a fost nefavorabilă, având afectare pulmonară masivă.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 11:44

Potrivit Prefecturii Sibiu, un jandarm în vârstă de 43 de ani a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. „Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secţia de boli infecţioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie. Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a arătat sursa citată.

Explozie de cazuri noi COVID-19 la Bucureşti – 1.129 îmbolnăviri în 24 de ore. Alte două judeţe au aproape 400 de îmbolnăviţi 

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate cu noul coronavirus 4.914de persoane (dintre care 4. 632 de adulţi şi 282 de copii). Dintre acestea, au fost vindecate 2.725 de persoane, iar 191 de persoane au decedat. Joi dimineaţă, erau spitalizate un număr de 290 de persoane, dintre care pe ATI 12 adulţi şi 2 minori.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 260 de persoane.

În urmă cu trei zile bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”. Înainte de infectare, nu credea în eficienţa măştii: