USR acuză un blat între PSD-PNL-PMP: „S-a văzut încă o dată cine face cu adevărat opoziţie”

Vineri s-a votat în Consiliul General al Capitalei bugetul instituţiei pentru anul 2020, iar singurii care nu au votat pentru au fost consilierii USR.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 18:03
USR acuză un blat între PSD-PNL-PMP: „S-a văzut încă o dată cine face cu adevărat opoziţie”

USR Bucureşti susţine, într-un comunicat remis către Agerpres, că proiectul de buget al Capitalei pe 2020 este nerealist şi prevede încasări „neverosimil de mari”, fapt ce va duce la rectificări negative, şi acuză consilierii PNL şi PMP de blat cu PSD.

„Astăzi, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-a văzut încă o dată cine face cu adevărat opoziţie la administraţia PSD şi cine face jocurile Gabrielei Firea. Bugetul Capitalei şi alte proiecte discutabile, inclusiv PUZ-ul scandalos propus de primarul PSD al Sectorului 6, au trecut cu voturile unor consilieri municipali PNL şi PMP”, se arată în comunicatul USR Bucureşti.

Aceeaşi poziţie a fost exprimată şi de preşedintele filialei USR Bucureşti, Claudiu Năsui.

„Cele două proiecte nu au fost votate doar de PSD-işti. Au votat şi doi consilieri PNL. Pentru PNL Bucureşti votul celor doi ‘nu a fost o surpriză’, după cum a declarat Ciprian Ciucu, pentru că ei votează deseori cu Firea şi PSD. Iar acest lucru este foarte grav. Dacă PNL Bucureşti ştia că aceşti consilieri sunt de fapt PSD-işti, de ce nu i-a dat afară? De ce i-a mai susţinut? Degeaba votăm partide crezând că ele sunt din opoziţie la PSD, dacă apoi reprezentanţii lor votează cot la cot cu PSD”, a afirmat Năsui.

Citeşte şi: Victor Costache, vizită la Spitalul Floreasca la o zi după reţinerea medicului Mircea Beuran