Zeci de şoferi au rămas fără permis, în urma unei razii a poliţiei rutiere în BUCUREŞTI VIDEO

Zeci de şoferi au fost prinşi băuţi la volan în Capitală, după ultima noapte de petrecere de 1 Mai. Poliţiştii au reţinut permise pe bandă rulantă. Ameţiţi de alcool, unii şoferi au răbufnit.

03 mai 2015, 08:44
Zeci de şoferi au rămas fără permis, în urma unei razii a poliţiei rutiere în BUCUREŞTI VIDEO

Poliţiştii au reţinut permise pe bandă rulantă pe 2 mai, informează România TV. Razia poliţiştilor i-a scos din minţi pe şoferii prinşi cu alcoolemie mare.

Citeşte şi Inconştienţa unei şoferiţe pedepsite de poliţişti. A fost prinsă în drum spre mare cu o viteză uimitoare VIDEO

„Să ne……băi. Dă-te-n.., că-mi bag…..în morţii tăi”, a fost reacţia şoferilor care au călcat pe bec. Poliţiştii nu s-au lăsat intimidaţi. „O să fiţi sancţionat conform legii, cu amendă de la 200 la 1000 de lei pentru că adresaţi în public expresii jignitoare”, i-a spus poliţistul de larutieră şoferului recalcitrant. 

Citeşte şi Veşti proaste pentru şoferi. Amenzi de peste 7 milioane de lei. Anunţul OFICIAL al MAI

În mai puţin de două ore, în zona bulevardului 1 Decembrie 1918 au fost reţinute 5 permise de conducere pentru conducere sub influenţa băutuirilor alcoolice, au fost constatate două infracţiuni la regimul circulaţiei între care am avut un conducător auto cu 1,34 mg pe litru alcool pur în aerul expirat.