Curtea de Apel Iaşi a decis: Cei şapte violatori din Vaslui rămân după gratii. UPDATE

Curtea de Apel Iaşi a respins cererea de strămutare a procesului şi a menţinut arestul pentru cei şapte violatori din Vaslui. Uremază să se judece apelul formulat împotriva condamnărilor date de magistrații vasluieni.

02 sept. 2015, 07:12
Curtea de Apel Iaşi a decis: Cei şapte violatori din Vaslui rămân după gratii. UPDATE

UPDATE: Curtea de apel Iași a respins solicitările avocaților de strămutare a procesului și de desființare a hotărârii emise de Judecătoria Vaslui. Cei șapte violatori din Văleni rămân închiși în Penitenciarul Vaslui și așteaptă judecarea apelului formulat împotriva condamnărilor date de magistrații vasluieni.

Zi de foc pentru cei şapte violatori din Vaslui. Decizia instanţei de miercuri ar putea răsturna întreaga situaţie. Curtea de Apel din Iaşi judecătă solicitarea avocaţilor de strămutare a procesului.

Apărătorii au invocat presiunea mediatică asupra judecătorilor. În cazul în care instanţa va admite solicitarea avocaţilor, procesul se va relua de la zero la o altă instanţă şi violatorii ar putea fi eliberaţi. Ei aşteaptă verdictul cu sufletul la gură în spatele gratiilor.

Citeşte şi: REZULTATE BAC. Eleva violată din Vaslui: „Doar o minune mă mai poate salva”

Boicu Ionut Bogdan (21 ani) a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare. Burada Silviu (21 ani) – a fost condamnat la 8 ani si 4 luni închisoare cu executare. Burlacu Paul Andrei (28 ani) – a fost condamnat la 7 ani închisoare cu executare. Surleac Ioan (20 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare. Bolboceanu Petrica (23 ani) – condamnat la 7 ani de închisoare. Rotaru Alin Dumitru (18 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare. Avadanii Silviu (22 ani) – a fost condamnat la 7 ani închisoare. De asemenea, instanta, prin această hotărâre de fond, i-a obligat pe violatori, în solidar, să platească victimei, o suma de 50.000 lei, despăgubiri morale.

Citeşte şi: Cei şapte violatori din Vaslui nu pot fi EXECUTAŢI SILIT. Ce DESPĂGUBIRI trebuie să primească victima

Cei şapte tineri au fost înfundaţi de un prieten care a fost martor la orgie, dar nu a participat. Acesta le-a povestit anchetatorilor în faza de cercetare penală că el a stat lângă maşină şi a vorbit la telefon, a refuzat să participe la viol, dar a văzut tot.

El spune că fapta a fost premeditată, pentru că cel care a luat-o cu maşina i-a sunat încă din cursul zilei pe prietenii săi şi i-a invitat spre seară la orgia sexuală.

Într-o seară de noiembrie, în urmă cu 9 luni, o fata de numai 17 ani a trăit cea mai cumplită dramă. Fata terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni.

În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, fata a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă ei au continuat orgia.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 17 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi.

  • Citeşte şi:

Psihologul Verdi, despre violatorii din Vaslui: Abuzul se învaţă. În spatele acestei brute, este o mare frică

Cazul elevei din Vaslui. Elena Udrea: Este ABERANT să nu consideri pericol public nişte violatori în grup

Fata violată de 7 băieţi, marcată pe viaţă. Psiholog: Corpul ei va somatiza, până va ajunge la boli organice

Nepotul lui Becali, reacţie HALUCINANTĂ în cazul fetei violate: „Melteni cocliţi şi de ţărani analfabeţi…”

Eleva din Vaslui, violată de şapte indivizi, a povestit ororile la care a fost supusă

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

Ce le transmite Adrian Corduneanu celor 7 VIOLATORI din Vaslui: Băi, animalelor, dacă vă prind, vă…

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui

Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”