Zodiac chinezesc iulie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodii

Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv.

30 iun. 2022, 18:35
Zodiac chinezesc iulie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodii

Zodiac chinezesc iulie 2022. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna iulie 2022:

Zodiac chinezesc lunar iulie 2022 Sobolan
Fiecare zi este o noua zi. Priveste totul ca pe un nou inceput. Este o luna in care trebuie sa preiei initiativa, sa iesi din zona de confort. Daca cineva iti pune piedici, ocoleste-l. Daca cineva te sustine, ia-l in tabara ta. In cazul in care esti singur, ia-ti inima in dinti si cauta-ti iubirea.

Horoscopul IUBIRII VARA 2022. Cine primeşte inelul, cui i „se dau papucii”, cine flirtează în vacanţă
Zodiac chinezesc luna iulie 2022 Bivol
Spune ce ai de spus. Nimeni nu va sti ce este in sufletul tau daca nu spui lucrurilor pe nume. Acum este momentul tau. Daca simti ca cineva incearca sa iti puna piedici, asigura-te ca acestea nu te vor dobori. Spre finalul lunii, o anumita relatie de prietenie sau parteneriat are nevoie de discutii serioase. Bazeaza-te pe diplomatie si tact.

Neptun retrograd 2022. Prieteniile vor fi mai confuze ca niciodata! Cât de adânc trebuie „sa sape” zodiile

Zodiac chinezesc iulie 2022 Tigru
Nu te lasa influentat de comportamentul altor oameni. Ceea ce nu depinde de tine, nu poti controla. Stai calm, si vezi-ti de propria agenda. Daca esti singur, spre sfarsitul lunii se anunta cateva intalniri importante. Atentie, insa, o relatie nu merita coninuata daca iti sacrifici propriile valori.

Zodiac chinezesc iulie 2022 Iepure

Aceasta este o luna proprice elaborarii unor planuri si punerii in aplicare a ideilor. Esti inspirat si creativ, iar aceasta dispozitie te va ajuta sa iti largesti orizonturile. Nu iti fie teama sa risti. Poti avea multe beneficii de pe urma atitudinii mai indraznete. In a doua jumatate a lunii este posibil sa fii nevoit sa pui pe cineva la punct.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.