Zodiac CHINEZESC săptămânal 19-25 NOIEMBRIE 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 19-25 NOIEMBRIE 2018, din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

15 nov. 2018, 21:32
Zodiac CHINEZESC săptămânal 19-25 NOIEMBRIE 2018. Un nou sfat ÎNŢELEPT chinezesc!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Te-ai simtit, probabil, cam stagnant in ultimul timp. Ai nevoie sa iti mentii mintea activa, deci intoarce-te si reconecteaza-te la ce te fascineaza sau implica-te intr-un nou proiect sau studiu. Unii Sobolani au nevoie sa se reconecteze la viata lor sociala sau sa stimuleze o noua iubire. Orice cauti sa realizezi, energii celeste revigorante iti vor sustine atat ideile cat si actiunile.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Ceea ce te vei intreba in aceasta saptamana daca vei ajunge prins intr-o neintelegere sau confruntare este „Sunt eu de vina sau sunt ei ?”. Raspunsul astral este : sunt ei. Deci mentine-te ferm si fara vinovatii si totul se va linisti in cele din urma. Pana spre finele saptamanii, vei sti ce sa faci ca sa pui o poveste de iubire inapoi pe drumul bun si vei sti si care sa iti fie urmatoarea miscare in cariera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.