Zodiacul cadourilor pentru bărbaţi: Ce cadou îşi doreşte în funcţie de zodie?

Cauți cadoul ideal pentru bărbatul din viața ta? Fie el tată, frate, iubit sau soț, răspunsul se află în semnul lui zodiacal.

18 iul. 2015, 06:45
Zodiacul cadourilor pentru bărbaţi: Ce cadou îşi doreşte în funcţie de zodie?

Berbec

Nativii Berbec sunt cunoscuți ca fiind persoane cărora le place activitatea și au un spirit dezvoltat al aventurii și competiției.

Cadouri potrivite: cadouri care le sunt utile în activitațile lor aventuroase. Poți opta pentru o geantă sport sau un rucsac de drumeții dotată cu un patent multifuncțional de care să se folosească în călătorii. I-ar plăcea și un set de poker și cărți de joc, în care se poate întrece cu prietenii.

Nu îi lua: Obiecte de decorațiuni interioare, luxoase sau prea abstracte.

Taur

Bărbatul Taur ține foarte mult la atitudinea și stilul său.

Cadouri potrivite: Pentru a da gata un Taur îi poți dărui o sticlă de vin vechi sau o cutie de trabucuri cubaneze pe care le poate savura în timpul liber. În zona sa de interes intră și produsele de îngrijire personală, așa că un aftershave sau un set de bărbierit sunt cadouri de care se va bucura.

Nu îi lua: Un set de scule pentru lucrul in casă

Gemeni

Gemenii sunt bărbați intelectuali care manifestă interese în multe domenii, dar se plictisesc repede.

Cadouri potrivite: Pentru că au interese atât de variate, poate părea dificil să le alegi un cadou, dar dacă le cunoști hobbyurile, poți avea succes. Ține minte că sunt pasionați de călătorit, networking, muzică și conversație. Accesoriile de business sunt cadouri perfecte pentru Gemeni. Dacă știi că îi place să călătorească, o geantă de voiaj îl va bucura mult!

Nu îi lua: Jocuri sau lucruri care il obligă să petreacă timp singur

Rac

Bărbații născuți în zodia Rac sunt tradiționaliști convinși, au o fire sensibilă și nu ar da niciodată semn ca nu le place cadoul primit.

Cadouri potrivite: Racii apreciază timpul petrecut cu prieteni așa că poți alege jocuri de domino sau de poker de care aceștia se pot bucura în compania lor. Un vin vechi sau un ceas de colecție îl vor face pe acest nativ foarte fericit!

Nu îi lua: Cele mai noi gadget-uri sau lucruri tehnice, nu se potrivesc personalității sale conservatoare.

Leu

Un bărbat caruia îi place să fie mereu în centrul atenției, Leul iese mereu în evidență prin stilul său personal și modul în care se prezintă.

Cadouri potrivite: Cadoul ideal este ceva care îi va servi drept accesoriu pentru ținuta sa, cum este un set inedit de butoni de cămașă, sau o geantă de business care să îi completeze look-ul. Poți opta și pentru un set de bărbierit de lux și un aftershave special, care cu siguranță îl vor încânta.

Nu îi lua: un cadou care nu ofer[ senzația de lux sau calitate, imaginea este foarte importantă pentru nativul Leu și are nevoie de ceva cu care se poate mândri.

Fecioară

O tipologie de bărbat care se bazează strict pe eficiență și utilitate, nativul Fecioară este întruchiparea spiritului organizat.

Cadouri potrivite: Alege mape sau organizatoare de birou care îl vor încânta cu utilitatea lor, sau un stand de cărți de lux unde își poate organiza titlurile preferate după cum dorește.

Nu îi lua: cadourile cu tentă romantică.

Citeste mai mult pe lyla.ro