Zodii care îşi doresc amor sălbatic sau iubire platonică. Unde te încadrezi?

Unele zodii fac dragoste sălbatic, altele preferă tandrețea. Zodia ta îţi dezvăluie indicii despre latura ta sexuală. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2017, 09:28
Zodii care îşi doresc amor sălbatic sau iubire platonică. Unde te încadrezi?

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre felul în care face dragoste o persoană, scrie zodiacool.ro.

BERBEC – Cele mai interesante partide de sex vor fi în locurile agitate, deoarece suspansul îl excită. Fanteziile nativului Berbec uneori duc spre brutalitate, îi place să schimbe frecvent pozițiile, în caz contrar se va plictisi. Are deseori momente de imprevizibilitate și de impulsivitate.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii cu noroc la bani în 2018. Ce nativi se pot îmbogăţi în anul 2018

RAC – Un nativ romantic incurabil, îi place să faceți dragoste acasă, nu este atras de spontaneitate sau vulgaritate. Când începe să se îndrăgostească va oferi partenerului multe cadouri, în schimbul acestora va cere nopți întregi de afecțiune. Fidel, își dorește o relație pentru toată viața.

LEU – Cu o latură sexuală agresivă, îi place să-și provoace partenerul. Odată ce i-ai cucerit inima, devine devotat și te va răsplăti cu partide de sex sălbatic. Bărbatul Leu va dori să îți arate forța pe care o are, te va ține în brațe în timp ce faceți sex, te va pune în poziții îndrăznețe, pe care probabil nu le-ai mai practicat.

FECIOARĂ – Îi place tot ce este chinuitor, chiar pervers. Unora le place să fie lovite în timpul actului sexual, să folosească și dinții uneori. Sub masca ei rece, Fecioara ascunde o latură sălbatică. Își manifestă sexualitatea în mod diferit, durerea o excită. Își doreşte manifestări furtunoase din partea partnerului.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai înşelate zodii

BALANȚĂ – Nu îi place brutalitatea, se va îndepărta de partenerii sălbatici. Romantică înnăscută, femeii Balanță nu îi place limbajul vulgar, va considera că o tratezi asemenea unei femei ușoare, iar acest fapt nu îi va oferi respect. Pentru bărbatul Balanță tot ce contează este armonia conjugală și nu recordurile sexuale.

VĂRSĂTOR – Idealizează iubirea şi își dorește deseori o persoană tandră. Odată ce este excitat, se dovedeşte plin de imaginaţie, curiozitate şi dornic de a experimenta tot ce înseamnă plăcere. Cel mai visător nativ din Horoscop, trăiește însă drama abandonului, își dorește o relație platonică.