Percheziţii în Suceava. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc

Poliţiştii din Suceava fac, marţi, şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc, confiscând până la această oră 23 de aparate tip slot-machine, o tonă de alcool de contrabandă şi peste 1.000 de ţigarete. Trei persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

19 sept. 2017, 12:03
Percheziţii în Suceava. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc

Percheziţiile se desfăşoară la persoane fizice şi juridice de pe raza judeţului Suceava, atât în mediul urban, cât şi rural, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Rădăuţi, în cadrul unui dosar penal care are ca obiect infracţiuni şi acte ilice în domeniul jocurilor de noroc.

Până la această oră, au fost indisponibilizate 23 de aparte tip slot-machine, o tonă de băuturi alcoolice şi peste 1.000 de ţigarete de contrabandă.

De asemenea, trei persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni la regimul de autorizare şi funcţionare a aparatelor de joc tip slot-machine vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La activităţi participă şi jandarmi, poliţiştii beneficiind şi de sprijinul specialiştilor Oficiului Naţional Pentru Jocuri de Noroc pentru a stabili astfel şi prejudiciul cauzat bugetului de stat prin funcţionarea neautorizată a aparatelor.

Citeşte şi VALUTĂ FALSĂ, pe piaţa din România. Procurorii DIICOT au făcut percheziţii în mai multe judeţe