1.000.000 este numărul zilei

O noua lume incepe sa prinda viata pe internet - vasta, activa si fascinanta: cea a pariurilor sportive. Mii si sute de mii de pariori s-au gasit unii pe altii pe internet, in cautarea unui raspuns la eterna intrebare: sunt pariurile un simplu joc de noroc, sau sunt de fapt o meserie care merge la sigur? Si raspunsul magic a venit de la cel mai popular portal dedicat pariorilor din Romania unde cei mai vechi si apreciati specialisti s-au adunat incercand sa dezlege enigmele pronosticurilor corecte si o comunitate imensa a fost astfel creata.

14 feb. 2017, 10:27
1.000.000 este numărul zilei
Dan Bara, Doru Craciun si Sabin Parvan, trei din cele mai sonore nume din Romania in acest domeniu,fiecare cu experienta de o decada in lumea sporturilor, produc zilnic materiale informative pentru pariori alaturi de alti zeci de colaboratori, transforma zilnic cu informatii cat mai precise si variate, pariurile dintr-un joc de noroc intr-o distractie aducatoare de bani.

Pentru a realiza magnitudinea proiectului „Pariuri 1×2”, zilele acestea canalul de Youtube al site-ului a depasit 1.000.000 de vizionari, venite nu numai de la cei 5.000 de abonati fideli ci de la toata comunitatea romaneasca de pariuri. Canalul de YouTube este astfel pe primul loc atat dupa audienta cat si dupa numarul de abonati , dar si ca numar de videoclipuri in comunitatea romaneasca. 

 
Materialele video usor de digerat si inteles apar zilnic si prezinta bilete, ponturi, sfaturi si recomandari. De doua ori pe saptamana, canalul gazduieste si emisiunea online „Facem pariurile” avand drept gazda pe Doru Craciun, iar o data pe saptamana pariorii se pot distra si pot afla informatii generale importante la podcastul audio „Cota Zero”, un show cu Dan Bara si Iulian Doroftei – acesta din urma venind din lumea pokerului si fiind poate cea mai experimentata si veche voce din tara in domeniul podcasturilor.

E usor de completat un bilet si de pus un pariu „la inspiratie”. Insa cine vrea sa mai si castige – sau macar sa parieze informat pana la capat – are in Pariuri 1×2 comunitatea ideala care il va ajuta sa parieze ca un profesionist dar si sa se relaxeze intr-o companie placuta, pasionata si bine informata. Canalul de YouTube poate fi accesat la aceasta adresa.