10 calitaţi pe care trebuie să le aibă sufletul pereche

Este usor sa descoperi ceea ce nu-ti place la un potential partener, insa identificarea calitatilor necesare unei relatii pe termen lung este o sarcina mult mai grea. Care sunt exact calitatile pentu ca o persoana sa se califice pentru rolul de partener de viata? Nu toata lumea are o lista in cap pe care sa o bifeze inainte de ultima runda – unele femei pur si simplu stiu ca au intalnit persoana perfecta. Insa, indiferent daca iti urmezi sau nu instinctul, nu gresesti daca el este sau nu sufletul pereche.

07 mart. 2017, 21:23
10 calitaţi pe care trebuie să le aibă sufletul pereche

Pentru a distinge dintre cineva care este bun acum pentru tine vs cineva langa care vrei sa te trezesti a doua zi, foloseste lista urmatoare. Daca exista cineva in viata ta cu urmatoarele calitati nu-l lasa sa plece.

Te sprijina sa-ti urmezi pasiunile si iti sustine deciziile

El ar trebui sa fie cel mai mare fan al tau si sa te incurajeze sa urmaresti orice scop ti-ai propus indiferent de cum il va afecta pe el acest lucru.

Adauga valoare vietii tale

Nu este vorba despre bani aici. Partenerul at trebui sa aiba calitati care sa te inspire sa cresti, chiar daca inseamna ca este mai inteligent sau mai ambitios decat tine. (Asigura-te ca si tu ii intorci serviciul.)

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.