3 la rând? Încă o zi în care profitul poate fi asigurat de BILETUL ZILEI PARIURI1X2. Sugestii „safe”!

Biletul pariuri1x2.ro va poate aduce profit pentru a 3-a zi consecutiv. Vezi pe ce mizam astazi!

17 iun. 2017, 10:51
3 la rând? Încă o zi în care profitul poate fi asigurat de BILETUL ZILEI PARIURI1X2. Sugestii „safe”!

Biletul zilei:

Pariurile din fotbal au fost selectate cat se poate de ”safe”. Spania u21, cu o nationala ce s-ar putea duela de la egal la egal cu aproape orice reprezentativa de seniori a lumii, n-ar trebui sa intampine mari dificultati in a trece de reprezentativa similara a Macedoniei, in meciul contand pentru prima etapa a grupei B de la Campionatul European U21. In Rusia – Noua Zeelenada, duelul de deschidere al Cupei Confederatiilor, nu pariem pe un solist pe gazde ce se va regasi pe mai toate biletele de joc ale zilei. Mizam pe goluri, maxim 3, intr-un meci ce opune doua nationale cu destule carente la finalizare.

Ajngem si la tenis, cu ultima sugestie de pe bilet. Mizam pe victoria Johannei Konta, in confruntarea cu Rybarikova din semifinalele turneului pe iarba de la Nottingham. Diferenta de aproape 100 de pozitii mondiale intre favorita gazdelor, 8 WTA si slovaca de 28 de ani ce s-a focusat in ultima perioada pe competitiile de dublu.

CITESTE SI:

Biletul zilei:

15:00 Konta – Rybarikova 1
18:00 Rusia – Noua Zeelanda, sub 3.5 goluri in meci
21:45 Spania – Macedonia, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.