4 indicii că nu e gata să se însoare

Chiar daca arata ca e innebunit dupa tine si nu pierde nicio ocazie sa ti-o arate, asta nu inseamna neaparat ca e si gata de un angajament asa de serios si “definitiv”, precum insuratoarea. Si asta cu atat mai mult cu cat specialistii sociologi spun ca varsta mariajului a crescut semnificativ in ultimele zeci de ani. 

22 sept. 2017, 20:07
4 indicii că nu e gata să se însoare

Cauzele sunt multiple si in general tin de varsta la care multi tineri isi termina studiile, iar apoi vor sa se afirme profesional. Barbatii au un instinct de securitate ridicat, explica specialistii, asadar vor siguranta financiara solida, inainte sa se angajeze intr-o casatorie. Si cum nu se ajunge usor in punctul unei sigurante financiare si al carierei, atunci nici la casatorie nu se ajunge prea usor. Site-ul Womanshealthmag.com reda un top 4 al celor mai des intalnite indicii ca el nu e gata de insuratoare.

1. De unul singur

Daca in fiecare weekend constati ca iti faci loc cu greu in agenda lui mult prea incarcata, inseamna ca nu e pregatit de angajamente serioase in cuplu. E adevarat ca sunteti doua entitati individuale, dar, de la un anumit punct incolo, un cuplu gandeste ca o entitate cu planuri comune. Daca el da semne ca gandeste doar pentru el, asta poate insemna ca nu vei primi prea curand un inel.

2. Evita orice ii creeaza cel mai mic disconfort

De exemplu, nimanui nu-i face placere sa ia cina cu viitorii socri. Dar daca el stie cat de important este pentru tine s-o faca, o va face.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO