4 zodii care se împotmolesc în pat. Habar nu au să facă amor

Amorul nu mai este de mult un subiect tabu în societatea în care trăim și este foarte important să se vorbească deschis despre asta în relații. Pentru a avea o relație de lungă durată, partenerii trebuie să stabilească o conexiune mentală, dar și fizică.

16 oct. 2017, 09:18
4 zodii care se împotmolesc în pat. Habar nu au să facă amor

Nimeni nu s-a născut învățat și experiența se câștigă pe parcurs, scrie estisuperba.ro. Însă, unele persoane chiar nu se descurcă la acest capitol. Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile care sunt stângace în dormitor.

Citeşte şi HOROSCOP. Patru zodii care au noroc cu carul

Locul IV – LEU:

Acești nativi susțin cu tărie că se pricep foarte bine la acest capitol și dacă îndrăznești să le critici performanțele, se vor ataca imediat. Leii se află pe această listă pentru că se gândesc doar la plăcerea lor și nu țin cont de sentimentele partenerului.

Atunci când face amor uită de cele mai multe ori că lângă el se mai află cineva. Sunt interesați doar pe satisfacerea propriei plăceri și dacă partenera lor se bucură și ea de plăcere este un bonus, dar nu țin neapărat la acest lucru.

Locul III – PEȘTI:

Acești nativi sunt foarte sensibili și destul de inhibați. Dacă se află într-o relație cu cineva care vor să-și pună în aplicare fanteziile nebunești sau că facă amor în locuri dubioase, peștii vor refuza orice implicare în așa ceva.

Citeşte şi Horoscop: Zodia ta îţi dezvăluie oraşul tău de suflet

Nativii acestei zodii nu se pricep deloc la preludiu pentru că nu au răbdare și dacă te doare spatele, nu te baza pe ei pentru că nu știu deloc să facă masaj. Totuși, te vor surprinde cu sărutările pasionale și vorbele dulci.

Locul II – SĂGETĂTOR:

Acești nativi sunt aventurieri și nu au stare niciodată. Sunt greu de mulțumit și niciodată nu sunt mulțumiși în totalitate de cum se mișcă partenerul în dormitor. Le place să domine și nu știu cum să reacționeze când perechea lor deține controlul.

Sunt foarte pretențioși și sunt greu de suportat din acest motiv. Au o grămadă de mofturi și pretenții legate de amor. Vor ca partenerul lor să fie într-un fel dar ei nu suportă să li se reproșeze anumite lucruri și nici nu fac sacrificii.

Locul I – VĂRSĂTOR:

Nativi acestei zodii se laudă foarte mult și te aburesc cu multe discuții legate de amor. La prima vedere îți lasă impresia că te vor duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii și că se descurcă de minune. Doar să în realitate este doar gura de ei.

La teorie se descurcă, însă practica îi omoară. Nu acordă deloc atenție partenerului și se gândesc doar la ei. Sunt absenți în dormitor și leneși, de aceea nu vor să dețină controlul și nici nu inițiază actul intim.