5 intrebări foarte importante pe care sa le pui înainte să faceţi sex

Astazi, sexul este foarte popular. De la sexul de-o noapte, pana la relatiile de lunga durata, placerile carnale ocupa un loc destul de important in viata multora. Asa au aparut si termeni precum "mariaj deschis" sau "prieteni cu beneficii".

20 iul. 2018, 10:23
5 intrebări foarte importante pe care sa le pui înainte să faceţi sex

Poate ca niste intrebari personale inainte de a face sex nu sunt prea romantice si strica dispozitia, dar pot insemna faptul ca esti reponsabil si ca iti asumi ceea ce urmeaza sa se intample.

Iata 5 intrebari foarte importante pe care ar fi bine sa le pui inainte de a face sex cu un partener nou.

1. Esti casatorit(a)?

Nu te astepta ca el/ea sa-ti spuna din prima ca este casatorit(a). De obicei, oamenii ocolesc aceste discutii, insa daca sunt intrebati franc, de cele mai multe ori spun adevarul. Doar cineva foarte „antrenat” sa minta te poate pacali. Dupa ce afli raspunsul, decizia de a continua sau nu iti apartine. Dar macar, o faci in conostinta de cauza.

2. Cu cate persoane ai facut sex?

Atunci cand ajungi in pat cu cineva, faci sex cu fiecare persoana cu care partenerul a facut sex. Aceasta este realitatea „revolutiei” sexuale pe care o traim. Grija principala este transmiterea pe cale sexuala diverselor boli: de la scabie, paduchi lati sau Chlamydia, la negi si herpes genital, gonoreea si sifilis, sau HIV/SIDA. Intreaba fiecare partener de sex daca si-a facut testul HIV/SIDA sau pentru orice alta boala cu transmitere sexuala. Este recomandat sa nu te angajezi intr-o relatie sexuala daca nu ai raspunsul clar la aceasta intrebare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.