HOROSCOP: 6 cele mai nefericite combinaţii de zodii

Astrele ne dezvăluie totul despre personalitatea noastră și mai ales despre zodiile cu care suntem compatibili în funcție de semnul nostru zodiacal. Poate că ți se pare o prostie, însă până nu ți se întâmplă, nu ai de unde să știi că așa este.

25 sept. 2017, 09:10
HOROSCOP: 6 cele mai nefericite combinaţii de zodii

BERBEC – SCORPION:

Nativii acestor zodii sunt complet diferiți și de aceea le este foarte greu să găsească un echilibru, scrie estisuperba.ro. Vor exista numeroase conflicte grave pentru că ambele zodii sunt orgolioase și vor întotdeauna să dețină controlul.

Citeşte şi Top cele mai sexy zodii

Berbecul are o fire independentă la care nu vrea să renunțe niciodată și acest lucru se contrazice cu personalitatea scorpionului care vrea să dețină întotdeauna controlul, fiind o persoană dominatoare.

TAUR – VĂRSĂTOR:

Aceste două semne zodiacale nu se mulează pe regula contrastelor care se atrag. Nativii din zodia taur sunt conservatori și foarte serioși, în timp ce nativii din zodia vărsător tind spre nou și au tot timpul idei noi pe care le pun și în practică.

Taurii vor stabilitate și vor să intre într-o rutină pe când vărsătorii nu se supun regulilor și vor să aibă mereu libertate. Deci, cele două zodii nu au nici o șansă să fie împreună pentru că nu se vor putea suporta.

GEMENI – RAC:

Nativii acestor zodii nu se pot înțelege de nici o culoare pentru că reușesc să găsească un echilibru. Nu se completează deloc și acest lucru face ca relația lor să fie imposibilă. Racul este sensibil și are nevoie de atenție și afecțiune continuă, iar nativul din gemeni nu poate oferi aceste lucruri.

Gemenii sunt firi raționale și pun mai mult accent pe idei și nu pe sentimente sau emoție. Acest lucru este inadmisibil pentru nativul născut în rac. De asemena, firea gemenilor îi face să nu fie stabili, ceea ce este iar de neacceptat pentru rac.

Citeşte şi Ce tip de inteligenţă ai, in funcţie de zodie

LEU – FECIOARĂ:

Leii vor să aibă prestanță și măreție în viața, fără aceste lucruri nu pot trăi, dar pentru un nativ din fecioară nu sunt lucruri importante. Fecioarele preferă liniștea, o viață discretă și stabilă. Nu le place extravaganța pe care leii o iubesc.

Relația dintre cei doi este una dificilă și nu are șanse pe termen lung pentru că fecioara poate fi la început atrasă de strălucirea și extravaganța leului însă pe parcurs va obosi.

SĂGETĂTOR – CAPRICORN:

Capricornul este adeptul stabilității și respectă tradițiile, în timp ce săgetătorul este aventurier și îi plac aventurile, cât și lucrurile noi. Relația dintre cei doi este imposibilă pentru că nu au lucruri în comun.

Săgetătorul se va simți constrâns într-o relație cu un capricorn pentru că va trebui să se conformeze tradițiilor și regulilor pe care capricornul vrea să le respecte cu orice preț, iar capricornul nu va putea să țină pasul cu stilul de viață activ al nativului din săgetător și nu va fi de acord niciodată cu dorința lui de aventură.

PEȘTI – BALANȚĂ:

Nativi acestor zodii sunt oarecum asemănători, însă le este greu să mențină dragostea dintre ei. Relația lor se va răci pentru că ambele zodii au nevoie de spațiu și de timp liber doar pentru ei și nu prea știu ce vor de la viață.

Cuplurile dintre aceste zodii se destramă imediat pentru că nici unul dintre nativi nu sunt dispuși să ia decizii majore care să le ducă relația la un alt nivel și nici nu îi deranjează că partenerul nu face nici un pas în acest sens.