6 greşeli în materie de coafuri care te pot face să arăţi mult mai în vârstă. Greşelile pe care le fac femeile

Ce vrei să faci pentru a rămâne mai tânără? Azi, există o mulțime de proceduri și produse care pretind că pot menține tinerețea pentru totdeauna.

26 feb. 2018, 09:32
6 greşeli în materie de coafuri care te pot face să arăţi mult mai în vârstă. Greşelile pe care le fac femeile

De cele mai multe ori, toate aceste produse sau proceduri tind să fie destul de costisitoare și nu toată lumea își poate permite tinerețea veșnică la un astfel de cost, scrie estisuperba.ro. Cu toate acestea, cu toate varietățile de opțiuni pe care le par să uităm că există lucruri simple care ne pot face să arătăm chiar mai în vârstă că suntem.

Citeşte şi Părul lui Trump nu mai are secrete. Ce se ascunde sub podoaba capilară a preşedintelui

Printre aceste lucruri simple sunt coafurile alese greșit. De aceea mai jos vei găsi 6 greșeli pe care aproape fiecare doamnă le face și care arată astfel mai în vârstă.

1. Părul scurt.

Există o mulțime de tunsori moderne scurte și este dificil să alegi doar una dintre ele. Este indicat să eviți aceste tunsori pentru că te vor face să pari mult mai în vârstă decât ești.

2. Părul lung.

Părul lung este frumos oricare ar fi vârsta ta. Totuși, o greșeală frecventă pe care o fac femeile cu părul lung este aceea că își fac cărarea pe mijloc, ceea ce accentuează ridurile. Cred că nici o femeie nu-și dorește acest lucru.

3. Umbrele mai deschise la culoare.

Este un fapt dovedit că nuanțele mai întunecate estompează ridurile de pe față și gât. Să nu vă fie teamă să vă deschideți părul măcar cu un ton pentru că rezultatul nu vă va dezamăgi.

Citeşte şi Trucul care îţi va face părul să arate perfect. Ai nevoie de o periuţă de dinţi

4. Contrastul.

Dacă ai tenul deschis nu este indicat să ai o nuanță închisă a părului pentru că nu va arăta deloc bine pentru că va fi un contrast extrem de mare, ceea ce nu vă va plăcea cu siguranță.

5. Părul încărunțit.

Femeile care au început să aibă fire de păr albe ar trebui să aibă și mai multă grijă de părul lor pentru că este și așa destul de fragil. Griul se poartă extrem de mult și este printre primele în tendințele de anul acesta, deci de ce să nu adopți această nuanță?

6. Schimbările.

Cea mai mare greșeală și cea mai frecventă pe care o fac femeile este aceea că le este teamă să experimenteze și să facă schimbări. Nu contează ce vârstă ai, contează să faci schimbări în materie de nuanțe pentru a arăta mult mai tânără. Ieși din tipare!