7 semne că nu poţi să ai încredere în iubitul tău. Află dacă îţi pierzi timpul cu bărbatul nepotrivit

Indiferent ca e la inceput sau are deja state vechi, o relatie trebuie sa se bazeze pe incredere. Este imposibil sa creezi o conexiune emotionala cu cineva de a carui sinceritate te indoiesti. Din pacate, traim intr-o lume in care minciuna se spune usor, iar adevarul e tratat cu superficialitate.

13 sept. 2014, 09:00
7 semne că nu poţi să ai încredere în iubitul tău. Află dacă îţi pierzi timpul cu bărbatul nepotrivit

Iata, in continuare, cateva semne care iti indica faptul ca iubitul tau nu este si cel sortit:

1. Iti ofera explicatii vagi

Daca seara de seara iti ofera fel si fel de justificari care mai de care mai indoilenice cu privire la orele pe care le sta peste program atunci ar fi cazul sa incepi sa iti pui intrebari. Nu te panica daca a intarziat o data, fa-o doar daca se intampla des, iar explicatiile sunt balbaite si fara nicio noima. Atunci, e clar ca are ceva de ascuns. Adevarul e simplu de spus si nu se face cu multe cuvinte.

2. Nu poti conta pe el

O alta metoda de a verifica daca e un tip de incredere este sa ii masori loialitatea fata de tine. Si asta pentru ca ar trebui sa poti conta pe el atunci cand ai mai mare nevoie de ajutor, fie ca ai nevoie de un umar pe care sa te plangi, fie de niste brate puternice care sa mute mobila prin casa. Daca te refuza o data, nu e o tragedie, dar daca niciodata nu isi face timp, atunci ia asta ca pe un semnal ca nu e cel mai de incredere personaj.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO