A încercat să-şi trezească fetiţa, dar copila nu mişca. Doctorii au pus un diagnostic rar VIDEO

Alexandra Metelkina, o tânără din Rusia se confruntă cu o problemă gravă. Fetița ei suferă de o boală rară, căreia nici medicii nu-i dau de cap.

03 nov. 2017, 20:26
A încercat să-şi trezească fetiţa, dar copila nu mişca. Doctorii au pus un diagnostic rar VIDEO

Alexandra Metelkina susţine că fetița ei, Anya, doarme zile întregi fără să se trezească. A descoperit asta într-o zi în care fetița în vârstă de șase luni adormise la prânz. Peste câteva ore a încercat să o trezească, dar copila nici nu mișca. Speriată, femeia a început a chemat ambulanța, potrivit theweeklyobserver.com.

La spital, nici măcar medicii nu au reușit nici ei să o trezească pe micuță. Tot ce știau era faptul că se află într-un somn profund, care a continuat pentru încă o săptămână. Apoi, micuța s-a trezit ca și cum nimic nu se întâmplase.

Medicii caută răspunsuri pentru ceea ce i-ar fi putut cauza Anyei ceea ce ei numesc „hypersomnia”. Boala are cauze necunoscute.Copila doarme săptămâni întregi fără să mănânce sau să bea apă.

Mama Anyei cere ajutorul mămicilor din întreaga lume, în speranța că va găsi pe cineva care îi poate da mai multe informații despre această boală.