A trecut testul popii. Lidia Buble susţine că tatăl ei, pastor, l-a acceptat pe Răzvan Simion, iubitul ei însurat

Idila Lidiei Buble cu Răzvan Simion a surprins pe toată lumea, mai ales că el încă figurează în acte însurat cu mama celor doi copii ai săi, iar tatăl artistei este pastor la o biserică penticostală. Se pare însă că omul s-a împăcat cu ideea. 

21 mart. 2016, 08:28
A trecut testul popii. Lidia Buble susţine că tatăl ei, pastor, l-a acceptat pe Răzvan Simion, iubitul ei însurat

În prezent, cei doi îndrăgostiți nu își mai ascund iubirea, semn că relația este una serioasă, scrie libertatea.ro. Locuiesc împreună și se comportă ca o adevărată familie, deocamdată nu una cu acte, întrucât statutul lui Răzvan nu le permite acest lucru.

Citeşte şi Lidia Buble a făcut anunţul aşteptat de toţi prietenii

Cum fericirea Lidiei contează cel mai mult pentru ei, părinții acesteia au decis să treacă peste acest aspect, deloc plăcut, sperând probabil că lucrurile se vor regla în timp. Cum a fost primit Răzvan în familia ei?

„Nu vreau să vorbesc despre asta, oricum ei sunt niște oameni foarte buni. Sunt foarte iubitori, adică nu au nicio problemă”, a mărturisit ea. Ca orice mamă, și mama vedetei își dorește să o vadă la casa ei și este curioasă în privința planurilor ei.

„Este, dar îmi place foarte mult ca viața mea intimă să o țin așa departe de ochii presei. Nu prea îmi place să vorbesc. Pot să spun că totul este perfect, ne înțelegem bine cu toții și cred că asta contează cel mai mult!”, a declarat Lidia Buble.

Citeşte şi Lidia Buble l-a eclipsat pe Răzvan Simion. Vezi ce salariu primeşte iubitul ei la Neatza şi cât dă pensie alimentară

Se relaxează cu desene animate

De când formează un cuplu cu Răzvan Simion, cota Lidiei Buble pe piața muzicală a crescut. Așa se face că artista are multe concerte și a ajuns să aibă un program destul de încărcat. Prin urmare, vizitele la Deva s-au rărit.