A trecut un an de la uciderea actriţei Gabriela Dorgai. Criminalul nu a fost prins până acum

A trecut un an de la tragedia din Satu Mare unde o actriţă a fost violată şi ucisă pe malul Someşului, iar criminalul se plimbă liber pe străzi. Anchetatorii au făcut un portret robot al presupusului ucigaş, au şi probele ADN al agresorului, dar niciun suspect. Fiica artistei şi colegii au postat mesaje sfâşietoare la un an de când au condus-o pe ultimul drum pe Gabriela Dorgai, informează România TV.

11 nov. 2015, 09:19
A trecut un an de la uciderea actriţei Gabriela Dorgai. Criminalul nu a fost prins până acum

Colegii actriţei Gabriela Dorgai de la Teatrul de Nord au organizat o slujbă de pomenire în cimitir. Mai mult, ei au mers la mormântul actriţei cu flori şi cu lumânări.

Citeşte şi Chin nesfâşit pentru familia actriţei violate şi ucise. Femeia le bântuie visele, cu mesaje cutremurătoare

De asemenea, fiica actriţei a postat pe o reţea de socializare un mesaj emoţionant în care spune că îi este foarte dor de mama ei şi de zâmbetul acesteia.

Dragă mamă, azi (9 noiembrie n.r.) se împlineşte un an de când nu mai eşti printre noi. Un an de când nu te-am văzut, de când nu ţi-am simţit atingerea, de când nu ţi-am simţit mireasma. Mi-e atât de dor..de ochii tăi, de zâmbetul tău, de surâsul tău fermecător. Mi-e dor de clipele petrecute împreună, de glumele pe care doar noi le înţelegeam. Mi-e dor să îţi povestesc tot ceea ce mi s-a întâmplat, să mă asculţi, să îmi oferi sfaturi. Îmi arde inima de dor… Ai fost cea mai splendidă persoană din viaţa mea. Te iubesc, mamă!„, a scris fiica sa pe Facebook.

A trecut un an de când actriţa Gabriela Dorgai a murit. Ea a fost violată şi ucisă cu bestialitate pe malul Someşului. Nici până acum, însă, anchetatorii nu au reuşit să reţină nici un suspect, deşi au probe ADN ale criminalului. Au făcut un portret robot al acestuia, însă deocamdată nu au reuşit să dea de urma lui.

Citeşte şi Asasinul actriţei Gabriela Dorgai a fost identificat prin proba ADN. Surpriză URIAŞĂ