A vrut să îşi vândă virginitatea unui bărbat generos, numai că în camera de hotel o aşteptau 4 indivizi. Cum s-a terminat totul FOTO

O fată în vârstă de 17 ani a postat o ofertă pe un forum care i-a uimit pe toți cei care i-au citit anunțul.

18 nov. 2017, 09:10
A vrut să îşi vândă virginitatea unui bărbat generos, numai că în camera de hotel o aşteptau 4 indivizi. Cum s-a terminat totul FOTO

Adolescenta din China spunea că vrea să își vândă virginitatea, la schimb pe un telefon iPhone 8, însă a primit o lecție la care nu se aștepta, stiri.rol.ro. În postarea sa, fata a precizat că va renunța la virginitate în schimbul unei plăți de aproximativ 2.300 de lire sterline, pe care avea să îi folosească pe un telefon pe care se pare că și-l dorea foarte tare.

Citeşte şi O mamă a dat în judecată o companie de tampoane pentru că i-ar fi „furat” virginitatea fiicei ei. Ce despăgubiri vrea femeia

Postarea sa a fost însă descoperită de o vloggeriță care este gazda unei emisiuni în China, aceasta a programat un interviu cu adolescenta care nu avea nicio idee ce i se pregătea, ea plănuia în același timp să înregistreze totul.

În primul rând Nana s-a întâlnit cu adolescenta la un ceai, unde i-a explicat de ce este total greșit ceea ce dorește ea să facă. După toată discuția, fata nu s-a lăsat convinsă și a continuat să caute un bărbat care să fie dispus să îi ofere telefonul mult-visat.

Citeşte şi ŢEAPA ANULUI. Alexandra Kefren a rămas şi fără bani, şi fără VIRGINITATE

Dar nici vloggerița nu s-a lăsat bătută, ea a pretins că este un potențial cumpărător al virginității, a momit-o pe fată la un hotel, iar în cameră adolescenta a fost așteptată de patru bărbați.

Lecția primită de adolescentă abia acum începe: în momentul în care s-a văzut în cameră alături de cei patru bărbați, a început să plângă și a renunțat la idee. În cele din urmă Nana i-a dat pe bărbați afară pentru a-i putea ține o prelegere fetei.