Accident cumplit în Bistriţa. Două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată unde a fost lovită de un tren

Un grav accident s-a produs, miercuri seară, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren de persoane. Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind inconştiente şi încarcerate.

18 iul. 2018, 19:23
Accident cumplit în Bistriţa. Două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată unde a fost lovită de un tren

UPDATE: Răniţii din accidentul produs, miercuri seară, pe DN 17 D în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost extraşi din maşini şi au fost predaţi echipajelor medicale. Două victime sunt conştiente, una este semiconştienţă, iar una este inconştientă. Este vorba despre o femeie şi trei bărbaţi.

Toate cele aproximativ 250 de persoane care se aflau în tren au fost verificate şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 17 D, în zona localităţii Feldru.

„În urma accidentului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferata, unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, din accident au rezultat patru persoane rănite, dintre care trei sunt inconştiente şi încarcerate.

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de Poliţie şi de descarcerare.