Accident grav cu un TIR. O persoană şi-a pierdut viaţa, una este rănită

Un accident cumplit s-a produs joi dimineaţă pe DN6 în judeţul Mehedinţi. Un om a murit iar altul este în stare critică.

16 feb. 2017, 06:22

Un grav accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţă, în apropiere de Valea Cernei, în judeţul Mehedinţi, Un TIR şi un autoturism s-au ciocnit, iaro persoană a murit şi una este rănită uşor.

Din cauza accidentului, traficul pe DN6 Orşova – Caransebeş a fost oprit pe ambele sensuri la kilometrul 368, între localităţile Orşova (judeţul Mehedinţi) şi Topleţ (judeţul Caraş-Severin).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Lidia Viziru, a declarat că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în sectorul Valea Cernei și a intrat în coliziune direct cu un autotren care circula regulamentar. ,,Șoferul imprudent a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta sa a fost rănit, acesta din urmă fiind transportat la Centrul de primiri urgențe Orșova și apoi la UPU a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin”, a spus Lidia Viziru, citată de Agerpres.

La rândul său, reprezentantul ISU Mehedinți, Raluca Tîrcă, a precizat, pentru AGERPRES, că la locul accidentului au fost trimise trei echipaje ASAS, un SMURD și două ambulanțe. ,,Din păcate, echipele de descarcerare nu au mai putut face nimic pentru una dintre victime. Aceasta a fost scoasă moartă dintre fiarele autoturismului’, a spus Tîrcă.

Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului a intrat într-o depăşire riscantă şi a lovit frontal TIR-ul, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Mădălina Viziru.

Şoferul autoturismului a murit, iar un pasager care se afla cu acesta în maşină a fost rănit uşor.

Vezi si: Accidente grave din cauza neatenţiei. Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns la spital în stare gravă