Accident grav în Buzău, la intrarea în curtea Şcolii nr. 1. Directoarea a intrat cu maşina într-un grup de părinţi VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri, în municipiul Buzău, unde o maşină a intrat în plin într-un grup de pietoni. Şase persoane au fost rănite, iar trei au suferit atacuri de panică.

13 dec. 2017, 10:13
Accident grav în Buzău, la intrarea în curtea Şcolii nr. 1. Directoarea a intrat cu maşina într-un grup de părinţi VIDEO

Accidentul s-a petrecut la Şcola Generale Nr. 1, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din centrul Buzăului. De vină a fost şoferiţa care a apăsat din greşeală acceleraţia în locul frânei şi i-a lovit în plin pe oamenii care se aflau aproape de intrarea în curtea şcolii.

Cea care a dat cu mașina peste oamenii aflati pe trotuar ar fi chiar directoarea scolii, Monica Gheorghe. În total şase persoane au fost rănite, printre victime afându-se şi o elevă de 12 ani, care a suferit o fractură la gleznă. O tânără însărcinată a suferit un atac de panică fost dusă de urgență la maternitate, iar alţi cinci adulţi sunt la spital, cu diverse răni.

Citeşte şi Şeful Consiliului Judeţean Buzău, implicat într-un accident rutier

Directoarea a făcut şi ea atac de panică şi a fost dusă la spital. Victimele sale sunt în majoritate părinţi care îşi aşteptau copiii să iasă de la şcoală.