Accident GRAV în Maramureş. Şoferul a murit pe loc, o altă persoană a fost rănită VIDEO

Un accident grav s-a produs, marţi seară, pe drumul naţional care face legătura între Baia Mare şi Satu Mare. Un om a murit pe loc, iar o altă persoană a fost grav rănită, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care au duc la producerea accidentului, informează România TV.

07 oct. 2015, 09:43
Accident GRAV în Maramureş. Şoferul a murit pe loc, o altă persoană a fost rănită VIDEO

Cei doi bărbaţi care se aflau în maşină se îndreptau cu viteză spre Baia Mare, când, la un moment dat, autoturismul a ieşit de pe şosea ajungând într-un cap de pod. 

Din primele date, se pare că şoferul de 31 de ani a adormit la volan şi a intrat cu toată viteza în capul de pod de pe marginea drumului.

,,La fața locului nu au fost identificate urme de frânare decât urme de derapare când a părăsit partea carosabilă pe acostament și în șanțul din stânga direcției de mers” a declarat subcomisar Vasile Belea, SPR Maramureș, potrivit actualmm.ro

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a-i scoate pe cei doi bărbaţi dintre fiarele maşinii.

Bărbatul rănit a fost transportat în stare gravă la spital. Poliţiştii încearcă să afle acum ce anume a dus la producetrea tragediei.

Citeşte şi ACCIDENT în Dej, surprins de camerele de supraveghere VIDEO